Icerige atla
Extraloob

26 Kasım 2040'da ölüyorum :(

· 29 Yanıt · 2.1K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
11 mart 2052 fazlası zarar zaten 😜
R
Metin Ölüm Tarihini Ögren testini çözdü ve sonucu ICIN OLUM GUNU : 12 KASIM 2044 çıktı.

hobaa 34 yılım kalmış 🍿
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Berk Ölüm Tarihini Ögren testini çözdü ve sonucu ICIN OLUM GUNU : 26 ARALIK 2040 çıktı.
Pek zamaniniz kalmadı gibi gorunuyor.Yinede geri kalan yillarinizin tadini en iyi sekilde cikarmaya bakin bir ikinci sansiniz olmayabilir buna bizden demesi...

😆
A
Avasin ⭐ 17y
Okan Ölüm Tarihini Ögren testini çözdü ve sonucu ICIN OLUM GUNU : 11 MART 2052 çıktı.

oho daha 42 yılım var heyyttt beeeeeeeeee yuppiii heyooooooooooooooo 💃 😁 😆 😈 🎅 🙏

🤔 🤔 😆 😆
benim 30 yılım var sadece 19 yaşında olmama rağmen neye göre hesaplıyor bu face acaba 💃 💃

Sallıyo Sadece 😊 Face Falan Takılmıyom. Ondan Teste Gerek Yok. Çok Güzel Bi İmzası Var Değerli Bir Dostumuzun. Ölüm Allahın Emri... ^^
J
Journalist ⭐ 19y
Okan Ölüm Tarihini Ögren testini çözdü ve sonucu ICIN OLUM GUNU : 11 MART 2052 çıktı.

oho daha 42 yılım var heyyttt beeeeeeeeee yuppiii heyooooooooooooooo 💃 😁 😆 😈 🎅 🙏

Hakkı Ölüm Tarihini Ögren testini çözdü ve sonucu ICIN OLUM GUNU : 11 MART 2052 çıktı.

Baba beraber ölüyoruz galiba aynı kazaya kurban gideceğiz makara: daral:
R
Böyle Şeyler Pek Gerçek Değildir Ama Allah Rahmet Eylesin Şimdiden 😜 Yok Yok Aman Nazar Değmesin Sana.
B
Brown ⭐ 18y

🤔 🤔 😆 😆
benim 30 yılım var sadece 19 yaşında olmama rağmen neye göre hesaplıyor bu face acaba 💃 💃

içerken test yapmış herif
I
Intensify ⭐ 18y
Mustafa Ölüm Tarihini Ögren testini çözdü ve sonucu ICIN OLUM GUNU : 28 KASIM 2060 çıktı.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
2072 😎

Ohh süper bende bolcana vakit varmış, ölenlere Allah rahmet eğlesin - yakınlarına sabır versin 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: