Icerige atla
Extraloob

24 Kasım Öğretmenler Günü

· 13 Yanıt · 1.1K görüntüleme
Windy
Windy OP ⭐ 19y
Bugün 24 Kasım,bugünün bir anlam ve önemi var,bugün öğretmenler günü,cahilliğe son vermek adına ellerinden geleni yapan kişilerin günü bugün.

Tüm öğretmenlerimizin
Öğretmenler Günü
kutlu olsun.

- Resim Silinmiş.
13 Yanıt
P
Bugunün daha büyük bir önemi var ama geçmişteki insanlarımız bu önemi öğretmenler günü ile kapattılar, neyse öğretmenlerimizin ''Öğretmenler Günü'' kutlu olsun.
S
SnowFlake ⭐ 18y
Bugün çok sevdiğim Edebiyat Öğretmenimi göremediğim için üzgünüm, :!!&%&! onun yerine, iki sene önce sınıfta kalma vesilem olan biyoloji öğretmenimi gördüğüm için de kızgınım... Herşeye rağmen öğretmenler gününü seviyorum 🎭
S
Streetwise ⭐ 19y
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun... ❤️
T
Tarantella ⭐ 19y
bu güzel gün ülkemizde zor şartlar altında ve düşük gelirle elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan öğretmenlerimize kutlu olsun.
S
Spare_ ⭐ 18y
bu güzel gün ülkemizde zor şartlar altında ve düşük gelirle elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan öğretmenlerimize kutlu olsun.

Evet Arkadasım Katılıyorum...
H
HellBoys ⭐ 19y
Son ders boştu kız öğrencilerle öğretmenler voleybol maçı yaptı bizim okulun müdürde maçtaydı çok güzel maçtı profesyonel maç gibi özellikle müdür süper oynadı
H
HnTRue ⭐ 18y
Bütün Öğretmenlerimizin Ve Öğretmen Olma Yolunda Yürüyen Bütün Herkezin Öğretmenler Gününü En içten Dileklerimle Kutlarım..
T
TitusPullo ⭐ 19y
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.
C
cRueL_Boy ⭐ 18y

👍
C
ChosenOne ⭐ 18y
Bence bugün pek kutlama değil biraz anma gibi olmalı. Bu günün anlamı liderimiz " Atatürk'ün BaşÖğretmen Seçilmesi "'dir. Saygıyla anıyoruz..
C
carwen ⭐ 18y
Bence bugün pek kutlama değil biraz anma gibi olmalı. Bu günün anlamı liderimiz " Atatürk'ün BaşÖğretmen Seçilmesi "'dir. Saygıyla anıyoruz..

+1907 bunu kastedmek istiyordum. ☕

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: