D.mod anket sayısı fazla olduğundan hepsini inceliyoruz ...
Bittiğinde sizlere bildireceğiz .
~~~ 23 Tane D.Mod Alınacaktır Bilginize ~~~ Alım Tamamlandı!
· 546 Yanıt · 52K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 9 / 28
Yanıtlar
L
Lord_Rings
⭐ 19y
evt sabırsızlandım inş bi gelişme olur
evt sabırsızlandım inş bi gelişme olur
inş
Ben olamadım galiba.Diğer arkadaşlara başarılar... Confused
Dün Tc kimliği yazmayı unutmuşum kardeşimle uğraşmaktan şimdi gönderecem inşallah kabul edilirim.
D.mod anket sayısı fazla olduğundan hepsini inceliyoruz ...
Bittiğinde sizlere bildireceğiz .
morwena abi bendemi sorun var ya deli oldm başvuru yapamıyorum gerçi belki benm biilgiler vardır sizde yoksa buraya yaziyim brdan alın Mr. Green
Yemin ediyorum geçen gün rüyamda;Extraloob.com da Global Mod oluyordum sonra site yetkililerine ö.m attım ben bu yükü kaldıramam çok zor iş diye mod yapmışlardı Very Happy
bnde form u doldurup gönderdim sonucu hep beraber görücez extrabeer
bnde form u doldurup gönderdim sonucu hep beraber görücez extrabeer
ben dolduramıyom ya herkesn doldurası gelir kafayı yicem neyse ctesi buluşalım okan abiyle kaynaşalım bakarsın d.mod oluruz Mr. Green
Yaw inşallah hayırlısı ile seçilirim komik bölümüne Neutral
Ghost Forumu Doldur Başlığınıda Mod Başvurusu Yap Herhangi Bir Global Moderatöre Pm At .
Tercihen LordLegolas Veya Jason...
Bence olsaydık olurduk şu ana kadar Sad ama şu anda modlar napıyo ne ediyo bilmiyoruz, belki bizi birkaç gün gözlemlicekler...
Bence olsaydık olurduk şu ana kadar Sad ama şu anda modlar napıyo ne ediyo bilmiyoruz, belki bizi birkaç gün gözlemlicekler...
+1905 (ama 5 oldu yaa Crying or Very sad )
Bencede ben seçilmedim çünkü bi hareketlenme yok napalım sağlık olsun demek nasip değilmiş D. Mod olan arkadaşlara forumda ve gerçek hayatta başarılar dilerim... extraokk [Görevinizi en iyi halde yapmanız umudu ile]
Saygılar...
Saygılar...
Ghost Forumu Doldur Başlığınıda Mod Başvurusu Yap Herhangi Bir Global Moderatöre Pm At .
size uyarsa banada uyar Very Happy
Hayla cevap yok =(
Hayla cevap yok =(
Aynen ama onlara da hak vermek lazım işleri zor extraokk
Hayla cevap yok =(
Hacım insan yani en azından ben, sanki kabul edilmemiş gibi bir duyguya kapılıyor olanlar oldu 1 günde =(
Arkadaşlar Bu Bir Kişinin Yorumuna Bakarak Olmuyor . Çoğu Kişinin Hakkınızda Olumlu Yorum Sahibi Olması Lazım . Şu Anda Bir Kaç Kişi Seçilebilir Ama Herkezin Görüşleri Çok Önemli Deyip Askıya Alıyorlar... Bekleyiniz Sabırlı Olunuz ...
Hayla cevap yok =(
Hacım insan yani en azından ben, sanki kabul edilmemiş gibi bir duyguya kapılıyor olanlar oldu 1 günde =(
ewet bencede iyi ki yaşa göre almıyorlar benden küçük biri olmuş seçilsem şimdiye kadar seçilirdim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap