Icerige atla
Extraloob

~~~ 23 Tane D.Mod Alınacaktır Bilginize ~~~ Alım Tamamlandı!

· 546 Yanıt · 52K görüntüleme · Sayfa 9 / 28
Yanıtlar
M
Morwena ⭐ 19y
D.mod anket sayısı fazla olduğundan hepsini inceliyoruz ...
Bittiğinde sizlere bildireceğiz .
L
Lord_Rings ⭐ 19y
evt sabırsızlandım inş bi gelişme olur
M
MoonLife ⭐ 19y

evt sabırsızlandım inş bi gelişme olur

inş
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y
Ben olamadım galiba.Diğer arkadaşlara başarılar... Confused
M
mert5100 ⭐ 19y
Dün Tc kimliği yazmayı unutmuşum kardeşimle uğraşmaktan şimdi gönderecem inşallah kabul edilirim.
G
Ghost Spy ⭐ 19y

D.mod anket sayısı fazla olduğundan hepsini inceliyoruz ...
Bittiğinde sizlere bildireceğiz .

morwena abi bendemi sorun var ya deli oldm başvuru yapamıyorum gerçi belki benm biilgiler vardır sizde yoksa buraya yaziyim brdan alın Mr. Green
M
mert5100 ⭐ 19y
Yemin ediyorum geçen gün rüyamda;Extraloob.com da Global Mod oluyordum sonra site yetkililerine ö.m attım ben bu yükü kaldıramam çok zor iş diye mod yapmışlardı Very Happy
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
bnde form u doldurup gönderdim sonucu hep beraber görücez extrabeer
G
Ghost Spy ⭐ 19y

bnde form u doldurup gönderdim sonucu hep beraber görücez extrabeer

ben dolduramıyom ya herkesn doldurası gelir kafayı yicem neyse ctesi buluşalım okan abiyle kaynaşalım bakarsın d.mod oluruz Mr. Green
M
mert5100 ⭐ 19y
Yaw inşallah hayırlısı ile seçilirim komik bölümüne Neutral
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Ghost Forumu Doldur Başlığınıda Mod Başvurusu Yap Herhangi Bir Global Moderatöre Pm At .

Tercihen LordLegolas Veya Jason...
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y
Bence olsaydık olurduk şu ana kadar Sad ama şu anda modlar napıyo ne ediyo bilmiyoruz, belki bizi birkaç gün gözlemlicekler...
Q
Quensis ⭐ 19y

Bence olsaydık olurduk şu ana kadar Sad ama şu anda modlar napıyo ne ediyo bilmiyoruz, belki bizi birkaç gün gözlemlicekler...

+1905 (ama 5 oldu yaa Crying or Very sad )
M
mert5100 ⭐ 19y
Bencede ben seçilmedim çünkü bi hareketlenme yok napalım sağlık olsun demek nasip değilmiş D. Mod olan arkadaşlara forumda ve gerçek hayatta başarılar dilerim... extraokk [Görevinizi en iyi halde yapmanız umudu ile]

Saygılar...
G
Ghost Spy ⭐ 19y

Ghost Forumu Doldur Başlığınıda Mod Başvurusu Yap Herhangi Bir Global Moderatöre Pm At .

Tercihen LordLegolas Veya Jason...

size uyarsa banada uyar Very Happy
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y
Hayla cevap yok =(
M
mert5100 ⭐ 19y

Hayla cevap yok =(

Aynen ama onlara da hak vermek lazım işleri zor extraokk
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y

Hayla cevap yok =(

Hacım insan yani en azından ben, sanki kabul edilmemiş gibi bir duyguya kapılıyor olanlar oldu 1 günde =(
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Arkadaşlar Bu Bir Kişinin Yorumuna Bakarak Olmuyor . Çoğu Kişinin Hakkınızda Olumlu Yorum Sahibi Olması Lazım . Şu Anda Bir Kaç Kişi Seçilebilir Ama Herkezin Görüşleri Çok Önemli Deyip Askıya Alıyorlar... Bekleyiniz Sabırlı Olunuz ...
M
mert5100 ⭐ 19y

Hayla cevap yok =(

Hacım insan yani en azından ben, sanki kabul edilmemiş gibi bir duyguya kapılıyor olanlar oldu 1 günde =(

ewet bencede iyi ki yaşa göre almıyorlar benden küçük biri olmuş seçilsem şimdiye kadar seçilirdim

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: