Icerige atla
Extraloob

~~~ 23 Tane D.Mod Alınacaktır Bilginize ~~~ Alım Tamamlandı!

· 546 Yanıt · 52K görüntüleme · Sayfa 19 / 28
Yanıtlar
C
Caprice ⭐ 19y

Nasıl yani?? Confused

Bira mantıklı olalım beyler bir günde en az 30-40 tane başvuru geliyor..Hepsine tek tek onaylanmadı diye ö.m atılırsa vay halimize..
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y

Nasıl yani?? Confused

Bira mantıklı olalım beyler bir günde en az 30-40 tane başvuru geliyor..Hepsine tek tek onaylanmadı diye ö.m atılırsa vay halimize..

Ya iyide ben 1 hafta öce yaptım, eğer siz hayla 1 hafta öncekilere kadar bakmamışsaız ve senini dediğin gibi günde 40 tane geliyorsa işiniz zor :S

Allah size sabır versin...
U
Uykucu ⭐ 19y

Mr_Danger da d.mod olud tebrikler...

Saolun Arkadaşlar
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y

Nasıl yani?? Confused

Ya iyide ben 1 hafta öce yaptım, eğer siz hayla 1 hafta öncekilere kadar bakmamışsaız ve senini dediğin gibi günde 40 tane geliyorsa işiniz zor :S

Allah size sabır versin...

Yani şimdi benim kabul edilmedimi?
C
Caprice ⭐ 19y
Bilmiyorum.. Confused
T
Torquel ⭐ 19y
Ben de hiç sanmıyorum red cevapı göndereklerini.Forumda cogu kişi basvurmuştur,hepsine red edildiniz demek zor iş.
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y
Eğer oylama veya siz ne yapıyosanız eğer olumsuz çıktıysaa lütfen baan bildirin 1 haftadır hergün kalkıp heyacanla açıp bakıyorum olmadığımı görüyorum ve olsun yarın da var diyorum.Lütfen ö.m atın lütfen, eğer olumsuzsa...
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Ben de hiç sanmıyorum red cevapı göndereklerini.Forumda cogu kişi basvurmuştur,hepsine red edildiniz demek zor iş.

zeki adam her şekilde belli oluyor elimizden geldiğince yanıtlamaya çalışıyoruz geçikme için acele etmeyin lütfen Wink
G
Ghost Spy ⭐ 19y

zeki adam her şekilde belli oluyor elimizden geldiğince yanıtlamaya çalışıyoruz geçikme için acele etmeyin lütfen Wink

of sabretmek zor iş.... popcorn
Q
Quensis ⭐ 19y

of sabretmek zor iş.... popcorn

''Söz Gümüşse SukuT altındır'' demişler bak bizde bekliyoruz ama böyle sürekli mesaj yazarak olmaz ki mucX
G
Ghost Spy ⭐ 19y
burda sabahtan akşama kadar post kasanlarda var Wink neyse uğramam daha rahatsız etmişim demekki....
Q
Quensis ⭐ 19y

burda sabahtan akşama kadar post kasanlarda var Wink neyse uğramam daha rahatsız etmişim demekki....

sana özel birşey değildi herkes için söyledim extraokk
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y
Tamam Wink
M
mert5100 ⭐ 19y
Mr Danger kardeş hayırlı olsun o benden sonra göndermişti demek benim başvuru olumsuz... Ne yapalım yaw ucunda ölüm yok ya Wink Demek ki nasip değilmiş Mod olan arkadaşlara forumda ve hayatta başarılar diliyorum...
U
Uykucu ⭐ 19y

Mr Danger kardeş hayırlı olsun o benden sonra göndermişti demek benim başvuru olumsuz... Ne yapalım yaw ucunda ölüm yok ya Wink Demek ki nasip değilmiş Mod olan arkadaşlara forumda ve hayatta başarılar diliyorum...

Saol Da Biraz Daha Bekle Belki Olursun
_
_CaspeR_ ⭐ 19y

tüm başvurular konuyor ve oylanıyor o yüzden herkes bugün oy kullancak diye bir şey yok yani SABIR SABIR
Z
zoox_tr ⭐ 19y
sizinle çalışmayı istterim şartlarınız nedir
Z
zoox_tr ⭐ 19y
ben ümit dal 28 yaşında evli ve silkroad oynuyorum oyunun her şeyinden anlarım ve ayrıca internet cafede çalışıyorum extra iş bakıyorum kendime eğer tanışmak yada daha fazla bilgi isterseniz msn vericem [email protected]
C
Caprice ⭐ 19y
Beyler çöpçetanlık sitesi değil burası yaw..
Yukarıda bannere tıkla verilen sorulara doğru düzgün cevapları ver uygun görülürsen seçilirsin.. Wink
C
Co709 ⭐ 19y
Extraloob abi hani beni konularıı inceliycektin
Ko gir burdan Beni Açtıklarımı İncele Bak

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: