Icerige atla
Extraloob

22 Ağustos'tan Sonra Olacaklar :)

· 22 Yanıt · 2.0K görüntüleme
22 Yanıt
S
SirGLooMy ⭐ 15y
gülsek mi? ağlasak mı?
ben karar vermedim
L
Leet1 ⭐ 19y
Umarım 22 Ağustos'a kadar yapılan eylemler etkili olur ve rezil filtre ile karşı karşıya kalmayız..
H
hanry006 ⭐ 16y
Türkler Engel Tanımaz 😜 Onunda Atlatmanın Yolunu Bulabiliriz 😎
T
takerisks ⭐ 16y
Umarım 22 Ağustos'a kadar yapılan eylemler etkili olur ve rezil filtre ile karşı karşıya kalmayız..

pray:
T
takerisks ⭐ 16y

atlatırsan yasal cezası varmış.
S
İran gibi olma yolunda ilerliyoruz.
H
hanry006 ⭐ 16y

atlatırsan yasal cezası varmış.

Risk olmadan Rızk Olmaz ☕
W
Warrison ⭐ 15y
gülsek mi? ağlasak mı?
ben karar vermedim

kesinlikle gülsek mi ağlasak mı belli değil.
eylemler inşallah yararlı olur.
S
gülsek mi? ağlasak mı?
ben karar vermedim

+
K
korc4n ⭐ 16y
22 agustos'a kadar ne kadar yasak varsa ciğneyelim o zaman 😊 rezalet
B
R
Rapp3R ⭐ 18y
hobiler+fobiler eşittir bobiler 😜 gülsekmi ağlasakmı belli değil ama...
C
Cryolite ⭐ 19y
bu kadar çok tepki varken hala neden böyle bir proje gündemde, onu da anlamıyorum..
V
volkanka ⭐ 17y
Üç-beş tane câhil âdem, hepsinin bıyığı bâdem, net'e girmeyecek de mâdem, size mi girecek bu modem?
W
Warrison ⭐ 15y
Üç-beş tane câhil âdem, hepsinin bıyığı bâdem, net'e girmeyecek de mâdem, size mi girecek bu modem?

😁
M
Mr Perfect ⭐ 15y
bu aksam tv de adamın teki insanlara paketleri sunacagız istediklerini secicekler isterseler standart paketle şu anki neti kullanıcaklar falan dedi ama tam anlayamadım ne demek istedigini tıkınıyordum açıkçası kulak veripte dinlemedim sanırım fazla kasıyoruz
U
Ural_Tulga ⭐ 15y
Evet,prokatiflere yarıyor böyle haberler hemen ayaklandırıyorlar kanı hızlı akan gençlerimizi,bende izledim paketlere ayıracaklar bizimkisi normal paket olarak devam edecek bi sorun yok yani.
V
volkanka ⭐ 17y
Evet,prokatiflere yarıyor böyle haberler hemen ayaklandırıyorlar kanı hızlı akan gençlerimizi,bende izledim paketlere ayıracaklar bizimkisi normal paket olarak devam edecek bi sorun yok yani.

Niye paketlere ayırıyorlar ? şimdi paketlere ayıracaklar sonradan o paketlerin durumunu yeniden gözden geçirecekler.
elini verdin mi kolunu kaptırırsın.
R
Rapp3R ⭐ 18y

😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: