Arkadaşlar Bugün sabah 7'de serverlar reslendi. 11'de açılır açılmaz Louncher'ı açtım. Neyse yeni patch geldi sonuçta ''Connection to the server has ended. Please Try Again.'' yazısı çıktı normaldir dedim ok dedim. Çıkan şeye de evet dedim. Louncher tekrar açıldı neyse Patch yükliicek diye beklerken ''Connection to the server has ended. Please Try Again.'' yine çıktı en az 99 kez denemişimdir. Pc'ye res attım modeme res attım denedim olmuyo neden ki acaba. Yardım ederseniz sevinirim ^^
21 Temmuz Server'lara res atıldktan snra Patch yüklemiyo
· 23 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
K
karincakyhn
⭐ 17y
aynı şeyler benim içinde geçerli 😄 yardım
T
ThatsMyRoad
⭐ 17y
Oyunu Silin Baştan Yükleyim Sorun Düzelicektir.
K
karincakyhn
⭐ 17y
saçmalama
aynı sorun bendede var :S
B
BlackLighT
⭐ 19y
aynen cözebilen olursa paylasırsa makbule gecer x)
T
ThatsMyRoad
⭐ 17y
Duyumlarıma Göre 10 Dkye Açılıcakmış.
K
karincakyhn
⭐ 17y
sende sallama arkadaşım serverlar zaten açık... bizdeki hata yüzünden daha update ye başlıyamıyoruz o ayrı
T
ThatsMyRoad
⭐ 17y
Niye Sallıyım ? Türkiye Sunucusundan Şuanda Kim Girebiliyor ? Sen Çok Biliyon Konuşuyorsun Boş Boş
I
ibrahim292
⭐ 17y
hata düzeldi
ee açılmadı sen acılcak diyeli 10 dk tan fazla oldu hala aynı
T
ThatsMyRoad
⭐ 17y
Duyduklarıma Göre Diyorum Talimatları Gmden Almıyorumki :))
Duyduklarıma Göre Diyorum Talimatları Gmden Almıyorumki :))
tmm pardon şimdi düzeldi bendede 👍
T
ThatsMyRoad
⭐ 17y
Noldu (karincakyhn) Sustun Kim Saçmalıyor ?
K
karincakyhn
⭐ 17y
bilip bilmeden konuşmayın
gerekli açıklamayı konu açıp yaptım 👴
🕵️ 🕵️ 🕵️ 🕵️
bendede wardi simdi yapdim arkadaslar launceheri acin uptade vermedi ise hemen sro sitesi acin yukardan kapatin launceri bida launcer acin ondada sikroadin sitesine tiklayin acin start gelince kadar deneyin bende 3 kezde geldi ins sizde yapariz
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Oyunu Silin Baştan Yükleyim Sorun Düzelicektir.
Arkadaşım neden kafandan uydurduğun şeyleri gelip bize gerçekmiş gibi anlatıyorsun.
1- Oyunun türkiye sunucuları ile bir alakası yok. 2. Bilgisayarım şuanda oyunda.
2- Bu Pc'de oyunu sildim sorun düzelmedi tersine çözüm yoluda bulunmuyor.
Senin sayende bütün gün bununla uğraşıcam.
Umarım memnunsundur ☕
K
karincakyhn
⭐ 17y
noldu yawrum benim . millete oyununu sildirdin senden şikayetçiler 😄
ßende hata raporu verıyor sildim yukledım .. ;//
Full entere basın olucaktır. 😄 Zaten konuyu sabitlemişler çözümünü..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
1-99 Yeni Orta Emek Server AmorMt2.com 25 Temmuz 2020 Cumartesi 21:00'da Açılıyor. Kalıcı Uzun Ömürlü ve BK Düşürmeli Server BozMt2 1-105 Orta Emek Server Altyapısıyla 30 Temmuz Cuma Günü 21:00'da Online ! 07 TEMMUZ 2012 21:00 BÜYÜK AÇILIŞ AKAR MT2 1-99 ORTA EMEK SERVER (KEMER-SİMYA-KUŞAK YOK) Royes2 1-99 Orta Emek Server | AÇILIŞ: 23 Temmuz 2021 Cuma 21:00 | Simya Yok - Kuşak Yok- Lycan Yok | ★ 10 Bin TL Ödül ★ SÜPRİZ ÇEKİLİŞLER 1-99 Orta Emek Server AltosMt2.com 05 Temmuz 2019 Cuma 21:00'da Açılıyor. +1500 Anlık Kayıt