Avrupa charlari kaç capta gelmişti yaw ?
21 Mart 2017 Silkroad Sunucu Birleşmesi
· 26 Replies · 206K views 0 reading Pinned · Page 2 / 2
Replies
Bot kullanmayanların bile bot nedeniyle ban yemesi:confused1: sunucularda ban yemeyen neredeyse sayılı kişi kaldı galiba. Aklım yaptıkları iş ters gitti diyor ama içimden yine de bir bildikleri var diyesim geliyor nedense.

80

80 nin ortalarında
Bot kullanmayanların bile bot nedeniyle ban yemesi:confused1: sunucularda ban yemeyen neredeyse sayılı kişi kaldı galiba. Aklım yaptıkları iş ters gitti diyor ama içimden yine de bir bildikleri var diyesim geliyor nedense.
Aynen benim çarlar yemedi fakat arkadaşlarınkiler yedi hep çok saçma iş yapıyorlar 😄

7 yıldır oynamıyorum, dün çarların kasalarını yeni servera taşımak için girdim. Taşıdıktan sonra 2. kez girmeye çalıştığımda 7 gün banlanmış çarlar. Akıl işi değil her ne yapıyorlarsa.
Log in to write a reply.
Log InBenzer Konular
7 Mart 2017 Silkroad-R Sunucu Birleşmesi TheAvengerS - Silkroad Private Server 100 CAP European-Chine Dengeleme ! 4 Mart 2017 TheAvengerS - Silkroad Private Server 100 CAP European-Chine Dengeleme ! 4 Mart 2017 18 Ocak 2022 Silkroad Sunucu Birleşmesi (Aether + Rhea + Hephaestos) 19 Ocak 2021 Silkroad Sunucu Birleşmesi (Aeolus + Kali)