Icerige atla
Extraloob

21 Aralıkta Güneş Doğmayabilir !

· 70 Replies · 5.1K views · Page 3 / 4
Replies
.NET
.NET ⭐ 19y
Spoiler
‎21 aralık'ta güneş doğmayacakmış. vay efendim elektrikler gitcekmiş. Hadi elektriği geçtim, güneş doğmaz olur mu lan hiç. KİM UYDURUYO BUNU LAN? FACE HALKINI ÜRPERTMEYE ÇALIŞAN BİRİ İŞTE. MAL MISINIZ OLUM AZ AKILCI OLUN. KUR'AN DA NE DİYO? KIYAMET CUMA GÜNÜ KOPACAKTIR DİYO. 21 ARALIK NEYE GELİYO PEKİ? CUMA. bi sn.
Alıntıdır.

😆

😁

Lakin kiyamet gunu gunes batidan dogacak ve daglar ruzgarda yaprak misali salinacak diye biliyorum. Burada hic bir sey gorulemeyecek deniyor. O zaman kiyamet degil.
Aynstayn mode off
[F New]Solo Gitarist
X
Xperyon ⭐ 15y
Buna inanan varsa 1dk durmasın camdan aşağı atsın kendini 😜

Ps:21/12/12 senaryo kıyametdi 1ay içinde 3gün karanlığa döndü aktörleri merak ediyorum 😁
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Spoiler
‎21 aralık'ta güneş doğmayacakmış. vay efendim elektrikler gitcekmiş. Hadi elektriği geçtim, güneş doğmaz olur mu lan hiç. KİM UYDURUYO BUNU LAN? FACE HALKINI ÜRPERTMEYE ÇALIŞAN BİRİ İŞTE. MAL MISINIZ OLUM AZ AKILCI OLUN. KUR'AN DA NE DİYO? KIYAMET CUMA GÜNÜ KOPACAKTIR DİYO. 21 ARALIK NEYE GELİYO PEKİ? CUMA. bi sn.
Alıntıdır.

😆

ahahahah 😁
Ufck
Ufck ⭐ 16y
21 aralıkta kesin cuma namazı kılanların sayısı artıcak 😄
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Spoiler
Alıntıdır.

😆

😁

Lakin kiyamet gunu gunes batidan dogacak ve daglar ruzgarda yaprak misali salinacak diye biliyorum. Burada hic bir sey gorulemeyecek deniyor. O zaman kiyamet degil.
Aynstayn mode off

Aynstayn was here
Ps:Adam resmen görüşü çökertti ya neutral1 makara:
Z
Zippy ⭐ 15y
21 aralıkta kesin cuma namazı kılanların sayısı artıcak :D

Moskova saatiyle 10:00'da imiş bize görede 9:00 da oluyor 😄
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y

Moskova saatiyle 10:00'da imiş bize görede 9:00 da oluyor :D

hepimiz sabah namazında burdayız o zaman 😄
Z
Zippy ⭐ 15y

Moskova saatiyle 10:00'da imiş bize görede 9:00 da oluyor :D

hepimiz sabah namazında burdayız o zaman :D

Saat 9 a kadar tüm kazaları bitircez Allah'ın izni ile whiteangel
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Namazı kıldıracak imam-Müezzin kim olacak 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y

😜
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y

:P

Bilgisayar kursunda olmasam jileti bileklere vuracaktım kaçıncı oldu bugün ya makara:
Collapse
Collapse ⭐ 16y
trollüğüm üstümde yine 😄
Z
Zippy ⭐ 15y

:P

alkis: 😁
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Beyler o gün hepimiz sabah namazına imamı uyandırıp sabah namazını kılıp , sonrada abdest tazeleyelim ne olur ne olmaz . Yanınıza piskevit ve su almayı unutmayınız her ihtimale karşı.
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Ben her sabah kalkiyorum numarinizi pm atin kaldirayim namaza 😜
X
Xperyon ⭐ 15y
Ben her sabah kalkiyorum numarinizi pm atin kaldirayim namaza :P

Adnan hoca varken sana düşmez 😜
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Ben her sabah kalkiyorum numarinizi pm atin kaldirayim namaza :P

tamam 19'unda atacam tel noyu 😄
R
RoqA ⭐ 17y
Ben de İzmir' de ezan vakti kalkıyorum okula gitmek için kaldırırım batı taraflarını 😄
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Ben de İzmir' de ezan vakti kalkıyorum okula gitmek için kaldırırım batı taraflarını :D

aynen onu belirtmek lazım beni kaldıracak olan mersin'in sabah ezanına göre kaldırsın 😄
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Ben kayserideyim mersin yakin buraya 😄

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: