Güzel bir gece geçirirsin belki sayemde 😜
21 Aralık-Hakkını Helal Et Topiği
· 175 Yanıt · 15K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 4 / 9
Yanıtlar
Güzel bir gece geçirirsin belki sayemde :P
Hazır değilim olmaz biggrint1 makara:
Gecen sene 21 aralıkta babannem vefat etti, yani bu sene 21 aralıkta evimizde mevlüt olacak ben hatim dinlicem çok şanslıyım bence 🍿
Topic'e özel 😁

😆 😆
Topic'e özel 😁
Hakkını helal et usta 😢
Son 1476 Dakika 😁
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Bunu söylemessem dayanamazdım ncxasıfbas
21 Aralık 2012 IPTAL oldu beyler Ahirette sorular çalınmış
21 Aralık 2012 IPTAL oldu beyler Ahirette sorular çalınmış
sweetCHIEF
⭐ 17y
Mayalardan mesaj;
''bu korku size 100yıl yeter:Dd:d:'' 😁
Kuran'da böyle yazıyormuş; Kıyamet kopmadan önce insanlar son günler 4 mevsimi aynı zamanlarda yaşıyacaklar.
Pazartesi güneş vardı,salı yağmur yağıyordu,çarşamba günü çok rüzgar vardı sonbaharı yaşadık, perşembe günü yani bugun kâr var 🎭
Pazartesi güneş vardı,salı yağmur yağıyordu,çarşamba günü çok rüzgar vardı sonbaharı yaşadık, perşembe günü yani bugun kâr var 🎭
Mayalardan mesaj;
ahahahaha 😁
@phantoso
da get

Yeni çağ açılacak bu çağın adı ışık çağı olacak insanlar ışık dönemine geçecek hepsi bu.
Yeni çağ açılacak bu çağın adı ışık çağı olacak insanlar ışık dönemine geçecek hepsi bu.
bende karanlık döneme geçecez diye duydum ne olcak şimdi 😄
sweetCHIEF
⭐ 17y
isin icindeki adamdan yorum aldigimiza gore konu kapanabilir beyler 😆
http://www.izlesene.com/video/iste-maya ... sene_embed
http://www.izlesene.com/video/iste-maya ... sene_embed
Demek gerçekten kıyamet kopsa bir kişi hakkını helal etmiceki kimse helal olsun demedi lan ahaha 😄
Unfaithful
⭐ 16y
Maya Takvimi'nin uzun sayım süreçlerinden birinin sona ereceği 21 Aralık tarihine sayılı saatler kala, bütün dünyada kıyamet için geri sayım başladı. Kehanete inananlara göre kıyamet yarın TSİ 13.11'de kopacak.
Bu hesapla an itibarıyla kıyametin kopması için 24 saatten daha az zaman kaldı.
Ancak Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan NASA'ya birçok ilgili ve yetkili makam geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklamalarında kıyametin kopması ya da dünyanın sonunun gelmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.
😁 😁 😁
Bu hesapla an itibarıyla kıyametin kopması için 24 saatten daha az zaman kaldı.
Ancak Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan NASA'ya birçok ilgili ve yetkili makam geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklamalarında kıyametin kopması ya da dünyanın sonunun gelmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.
😁 😁 😁
Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
Abi ne yalan söyleyeyim kıyamet kopmasını tabii ki bekleyen salaktır.Ama büyük bir olay olmasını bekliyorum, istiyorum.Her zaman Dünya da büyük bir değişim olmasını istemişimdir kim bilir belki olur 😊
Abi ne yalan söyleyeyim kıyamet kopmasını tabii ki bekleyen salaktır.Ama büyük bir olay olmasını bekliyorum, istiyorum.Her zaman Dünya da büyük bir değişim olmasını istemişimdir kim bilir belki olur :)
Zaten bu 21 aralık 3'e ayrılıyo
1 kıyamet bekleyenler
2 hiç birşey beklemeyenler
3 update patch bekleyenler
Ahahahaha güzel benzetme olmuş 😄
Abi ne yalan söyleyeyim kıyamet kopmasını tabii ki bekleyen salaktır.Ama büyük bir olay olmasını bekliyorum, istiyorum.Her zaman Dünya da büyük bir değişim olmasını istemişimdir kim bilir belki olur :)
Zaten bu 21 aralık 3'e ayrılıyo
1 kıyamet bekleyenler
2 hiç birşey beklemeyenler
Silkroadın patchleri gibi olmasında aman diyim 🎅
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Play Livain | 110 Cap | Free Silk | Balanced | Activity Based | New Arena | 21 Aralık Darkmyko - 27 Aralık 21:00'De Myko 1098 Açılıyor! | Myko'nun Atası Geri̇ Döndü! International Myko V1098 Global Server Maya Kehanetleri (21 Aralık 2012) 21 aralık kuponum Bugün 21 Aralık! En Uzun Geceye özel muhteşem bir XP Etkinliği ile karşınızdayız!