İsteyen tahminde bulunsun, isteyen olmasını istediği tutarı işaretlesin. Hayırlısı ne ise o olsun.
2023 Temmuz net asgari ücret tahmini
· 6 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
AlbertHein
⭐ 7y
10.500 - 11.000 arasında birşey olacağını düşünüyorum. Ama seçimden sonra hükümet değişirse ve zam gelmezse orası ayrı tabii.;
Ha zam gelsin mi, gelmesin mi diye sorulacak olursa şahsi fikrim zam gelmemesinden yana. Çünkü asgari ücret ne kadar artıyorsa alım gücü o kadar zayıflıyor. Güncel olarak asgari ücretle çalışan 2 kişilik bir ailenin bırakın arabayı evi, yaşadığı evi bile zor geçindirir duruma geldi.
Eğer asgari ücret artacaksa, alım gücünün yükselmesi gerekiyor.
Yinede başlık yazarı @ExcII arkadaşımızın yazdığı gibi, hayırlısı ne ise o olsun..
Ha zam gelsin mi, gelmesin mi diye sorulacak olursa şahsi fikrim zam gelmemesinden yana. Çünkü asgari ücret ne kadar artıyorsa alım gücü o kadar zayıflıyor. Güncel olarak asgari ücretle çalışan 2 kişilik bir ailenin bırakın arabayı evi, yaşadığı evi bile zor geçindirir duruma geldi.
Yinede başlık yazarı @ExcII arkadaşımızın yazdığı gibi, hayırlısı ne ise o olsun..
+
10.500 - 11.000 arasında birşey olacağını düşünüyorum. Ama seçimden sonra hükümet değişirse ve zam gelmezse orası ayrı tabii.;
Ben de albert gibi düşünüyorum, 10bin civarı olur. Seçim öncesi para dağıtıyor hükümet, seçimden sonra bizi daha ağır şartlar bekleyecek gibi duruyor.
Yaralı stylebu senede son seçenek kazanacak gibi
Son seçenek kazandı bu yılda.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap