Türkiye'nin yıllardır üniversiteliler tarafından sabırsızlıkla beklenen ve 16 yıldır aralıksız düzenlenen gençlik festivali “GNCTRKCLL WINTERFEST 2012” bu sene 22-26 Ocak, 5-9 Şubat ve 12-16 Şubat tarihlerinde Pal Station medya sponsorluğunda Uludağ’da gerçekleşiyor.
Her yıl ARK Organizasyon tarafından gerçekleştirilen ve bu yıl 16.’sı düzenlenen “GNÇTRKCLL WINTERFEST 2012”de üniversiteliler, Kenan Doğulu, Murat Boz, Hadise, Ozan Doğulu, Bengü, Atiye, Milk & Sugar, Racheal Starr, Felix Zenger ve Burak Yeter ile müziğe ve eğlenceye doyacak.
Müziğin ve eğlencenin kalbi bu sene de Türkiye'nin en uzun ve en büyük üniversiteler arası gençlik festivali “gnçtrkcll Winterfest 2012”de atacak. 22-26 Ocak, 5-9 Şubat ve 12-16 Şubat tarihlerinde Uludağ’da gerçekleşecek olan festival, birbirinden ünlü sanatçı ve gruplara ev sahipliği yapacak.
Pal Station sponsorluğundaki bu eşsiz eğlenceyi sakın kaçırmayın!
Spoiler
1 haftalık bilet otelde kalıncak 700 tl kaçırmayın derim beyler Adith olarak oradaki yerimi aldım bende gelecek olan varsa pm atsın !
p.s:Addicted hani gelicektin kardeşim Atiyeyi kaldırıyorum ben karşim çok tatlı hatun :D
p.s:Addicted hani gelicektin kardeşim Atiyeyi kaldırıyorum ben karşim çok tatlı hatun :D