Maç için konuşmaya gerek yok. Herkes üstüne düşeni çok güzel yaptı. başında bir ayağı Hollanda da olan teknik direktör olursa futbolcularda ona ayak uydurur. İmam cemaat kuramı... Sahada meydana gelen yuhalamalar küfürleşmelere gelecek olursam; yazıklar olsun. Yani arena'ya sadece Galatasaray'lılar mı gidiyor çok merak ediyorum 😞 Milli takımı yuhalamak nedir arkadaş! ayıptır ya. bu kadar kendi kuyusunu kazan millet görmedim ben. terbiyesiz ahlaksız herifler. Milli maç ulan bu fanatizmin ne işi var burada 😞 Şike iddialarıyla futbolumuzun içine etmişlerdi.. sayelerinde taraftarlarmızın da içine edilmiş. ben bugün bunu anladım 😞
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Play-Off TÜRKİYE
· 35 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
/up
/up
Olm up yapıcağına git dersini çalış 😄
/up
Olm up yapıcağına git dersini çalış :D
çalışıyorum zaten 😄 soru sorammı kitlenip kal ?
/up
Olm up yapıcağına git dersini çalış :D
çalışıyorum zaten 😄 soru sorammı kitlenip kal ?
Matematikten hiç anlamam lise biteli cok oldu cool2: 😜
biz hala liseliyiz neyse tamam sin:
biz hala liseliyiz neyse tamam sin:
hahah cicioe2
Play-Off'dan Türkiye çıkar.
Play-Off'dan Türkiye çıkar.
surprised1
Hırvatlar ***** ccc
Taraftara laf atana kadar volkanın yediği aptalca gollere bakın ben bile çıkarırdım ilk 2 golü.Ayrıca taraftar tepki koymakta haklı rezil ettiler tüm dünyaya bizi.Volkan ve emre efendinin ettiği küfürler ne.Ben olsam bir daha milli takım forması vermem o şerefsizlere.3-0 mağlup durumdalar tarhimizin en önemli maçlarından biri tepki koyunca küfür ediyolar bide utanmadan.
Akşam sahaya çıkacak 11 belli oldu.
sinan serkan ömer egemen köybaşı selçuk şahin selçuk inan hamit umut caner kazım 4-3-3
koca ligde orta saha bulamayıp selçuk şahini oynatıyorlar hala arkadaş ya.
sinan serkan ömer egemen köybaşı selçuk şahin selçuk inan hamit umut caner kazım 4-3-3
[ek #12654]
Akşam sahaya çıkacak 11 belli oldu.
yine handikap yapacak adamlar. daral:
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Takım rezalet 😄
Kazım Kazım'ın varlığı Selçuk'un varlığını dengeliyor. Hadi hayırılısı :p
[ek #12654]
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap