Janset - sarkolata - TWEETY karar veremedim. 3 adayım var. Nickler bile alfabetik sıra ile. :P
😁 😁 😘 ❤️
Jansett ' e Basıyorum oyumu :)
😘 😘
Janset - sarkolata - TWEETY karar veremedim. 3 adayım var. Nickler bile alfabetik sıra ile. :P
Jansett ' e Basıyorum oyumu :)
Gereksiz yere mesaj bildirmeyiniz kişisel problemlerinizi pm den hallediniz post atarak milletin önünde acıtasyon yapmayınız.
Gereksiz yere mesaj bildirmeyiniz kişisel problemlerinizi pm den hallediniz post atarak milletin önünde acıtasyon yapmayınız.
banamı bu ? anlaymaadımda sadnessla1
banamı bu ? anlaymaadımda sadnessla1
aynen cnm diğeri de bana geldi ben o şahıs(mı desem bilemedim)la muhatap olmak istemiyorum belki bu yüzden olabilir hamza ne dersin?neyse
;D
@Kitty & Rocky
Konuyu amacından saptırmayın ayın üyesini seçelim. İlla üstünüze almak istiyorsanız alın birde bu yüzden polemik yaşamak istemiyorum , saygılar.
Tamam daha fazla konuyu dağıtmayalım. Oy verecekler versin vermeyecekler gereksiz post atmasın !
2011 Şubat ayı üyesi kim başlık . 2007 2008 2009 arkadaşları söylüyorsunuz 🤔
Ne yani Kayıt tarihi : 2011/Şubat/... olanı mı seçelim ?
Evet arkadaş böyle demek istemiş o olayı yalnış anlamış o yüzden sonucta yine bu ayın uyesi seciliyor
Jansett
Jansett
Jansett
Jansett
Jansett.
Jansett
Jansett
Jansett
Jansett
Jansett
Jansett.
Log in to write a reply.