Icerige atla
Extraloob

2011 Yılı Genel Seçimlerinde hangi partiye oy vereceksiniz ?

· 220 Replies · 20K views · Page 4 / 11
Replies
G
ghost12 ⭐ 17y
chp alamaz inş -edit-

bırak hacım, istediğini desinde verelim ağzının payını :P

Neyin Payını Vereceksin Ne Die Savunuyosun Bunları?

Peki sen niye akp yi savunuyorsun diye sorarlar adama bu yorumundan dolayı.

Neyse tartışma ortamı yaratmamak için çok az yorum yapıyorum senin bu yorumuna.

Ayriyetten kaymak94 adlı arkadaşın yorumuna tamamen katılıyorum:

CHP-Memleket ne zaman derde düşse bir Kemal ortaya çıkar
C
"Cumhuriyet Halk Partisi"
T
Tubifex ⭐ 17y
Atam izindeyiz..
L
Leopatra ⭐ 16y
Atam izindeyiz..
C
Can.Yilmaz ⭐ 19y
Cumhuriyet Halk Partisi (ATATÜRK'ün partisi)
Türkiye'yi bu yobaz zihniyetten kurtarabilecek tek parti.
H
CHP
K
Kivi ⭐ 16y
Hak ve Eşitlik Partisi
K
Kivi ⭐ 16y
ben chp yi seviyorum ama sırf o kemal kılıçdaroğlu denen şahsiyet var diye oyumu vermek istemiyorum ^^
T
TheRinG ⭐ 16y

Evet Sen Ve Senin Gibilere Göre ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM diyen yobaz olur laikim atatürkçüyüm diyen ÇAĞDAŞ OLUR MODERN OLUR Gittikçe batıyosunuz ALLAH ıslah etsin makara:
V
volkanka ⭐ 17y

Evet Sen Ve Senin Gibilere Göre ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM diyen yobaz olur laikim atatürkçüyüm diyen ÇAĞDAŞ OLUR MODERN OLUR Gittikçe batıyosunuz ALLAH ıslah etsin makara:

Tartışma yapmayın diyoruz ancak anlamamakta ısrar edenler var...

ilk ve son uyarıdır... çeki düzen verin kendinize.
T
TheRinG ⭐ 16y
Neyse Basar Geceriz Gümbür Gümbür İyi Geceler
G
ghost12 ⭐ 17y

Burada herkes adam akıllıca hangi partiye oy atıcağını yazıyor,senin gibi kendini bilmezler ortalığı karıştırmaya çalışıyor.Senin zihniyetin ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM diyenleri yobaz olarak isimlendiriyorsa ona söylenecek birşey yok.Senin deyiminle Yüce Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda ilerleyenler Müslüman değil gibi bir anlam çıkıyor yazdığın yazıdan.

Evet gittikçe batıyoruz o konuda haklısın o batmanında sebebi senin desteklediğin partinin binbirtür oyunlarla iktidar olması.Neyse fazla uzatmadan ve siyasete girmeden sözlerimi bitirmek istiyorum.

Esas Yüce Türk Milletini senin gibi zihniyetteki insanlardan kurtulması lazım.

Sözlerim ağır olduysa affola ama gerçekler acıdır

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

PS:Yorumu gönder dediğim anda volkanka arkadaşımızın:

Tartışma yapmayın diyoruz ancak anlamamakta ısrar edenler var...

ilk ve son uyarıdır... çeki düzen verin kendinize.

Mesajı göndermiş ama bu TheRinG arkadaşın söylediklerine saygı çerçevesi içinde cevap verdim,amacım tartışma yaratmak değildir.Saygılarımla...
B
Bust ⭐ 17y
BDP
Galliport
Galliport ⭐ 16y

Biraz daha seviyeli konuşalım. ashamed0003
O
onlinebayi ⭐ 15y
UNUTMUYALIMKİ KURTU ALEVİSİ TURKU TURKEMENI Ayırmadan Dedelerımızın Dedelerı Bu Vatan Icın Atamızla Bırlıkte Canını Verenlerden.

AKP Ve CHP Partylerını AKP Musluman CHP Gavur VS ATaturkcu olarak ayırmak dogru olmaz.
Akp Oy Atıp Ataturkcukcu Olanlarda Var Ulkemızde Açıkcası Ataturku Asaglamak Ve Kotulemek Bencillik Ve Nankorluge gırıyor.

9 Yıldır.Ulkemızın Ne Durumdan Nerelere Geldıgı Ne Halde Oldugumuz.Açık Ve Net.Arkadaşlar. Ulkemızde Açlık Sınırı 1300 TL Diyip 700 TL Emeklı Maası Veren Bır Onderlıkte Yaşıyoruz.Bir başbakan Soyleşisinde ulkemızde yoksulluk sayısı Resmi rakamanında Ustunde Deyıp Ve Buna Elını Uzatmayıp 2023 Dıye Bir Yapı projesıyle halkın huzuruna cıkıyorsa Zaten Pek Fazla Soylenecek Birşey Yoktur.

Artık Iktadarın Yaptıklarını Yaşadıklarını Gormemek Icın Kor Ve Sagır Olmamız Gerekir.Bize 2023ten Bahsediliyor.Sanıyormusunuzki Baştakılerın Amacı Halkımız Rahat Gezsın Yeni Bi Şehir Alsın.2023 İcin Hazırlanan Yapının Butun Taşeron Firmaları Neden Amerika Şirketleri Bilginiz Varmı Cogumuzun Yok. Sadece Dunyada Marmara Denizinin Altında Bulunan 1 Maden. 1978de Araştırılması Ve Kullanılması Yasaklandı. bılgısayarınızda. con diye dahi Kloser Acamassınız.Bu madendeki maddeler Dunyanı Yok edebılecek atom bomboları yapımında kullanılıyor.Ama bunlardan cogu arkadaşlarımızın Haberı yok Bana Dokunmuyan Yılan Bin Yaşasın Tabiri Uyacaktır.

Birde Sole Birşey Solemek Istıyorum.
AKP Ilk Zamanlarda Bende Başta AKP Oy Attıgımı Vurgulamak Istıyorum.Fakat AKP Iktıdarında Ulkemız Gun Gectıkce Karanlıga Ilerledıgının Farkına vardım.

Neden Iktıdarın 1kere Olsun Baş Degıstırmesıne Izın Vermıyoruz.Neden Başka Başkanlarıda Gormuyoruz.Başımızda Denemeliyiz.Ve Görmeliyiz.

Arkadaşlar Gercek Su Egerki AKP Iktıdar Olur İse. Anayasa Degısecek Ocak Ayında Bu Anayasının Icınde Neler Olacagını Hıc Kımse Bılmıyor.Ulkemızın Nerelere Sureklenecegı Bellı Bıle Degıl Tek Adamlık Donemlere Donmemiz Aşikar.Lütfen Arkadaşlar Hıc bır soylentıye bakmayın.Kendınız Araştırın Ikdıra Oy Atıcam Neden Muhalefete Oy Atıcam Neden Bu Soru Sormadan Sandıklara Gitmiyelim.

Okudugunuz Icın Teşekkür Ediyorum.Bu Secimde Chp Iktıdarında Bi Ulke Olmasını Dılıyorum.Umarım Halkımız Dogru Kararı verır
W
WarnerBros ⭐ 15y
Cumhuriyet Halk Partisi
S
SirGLooMy ⭐ 15y
xxx partisine vereceğim
yazmak cok mu zor ?
L
Lrd ⭐ 17y
MHP'ye vereceğim, Amerika ve yahudi yalakası olmayan bir parti gelsin istiyorum. Umarım Bahçeli bunu başarabilir

Bahçeli konuşmayı başarsın sonra bende atarım ona 🙄
M
MiCSeoN ⭐ 16y
bence AKP den iyisi yok tayyip reyiz davosda dünyaya gider yaptı .baykal kılıçdaroğLu oLsaydı susup kaLırdı.bahçeLiyi saymıorum bile o adam cidden konuşmayı bilmio 😄
S
sentini ⭐ 16y
MHP'ye vereceğim, Amerika ve yahudi yalakası olmayan bir parti gelsin istiyorum. Umarım Bahçeli bunu başarabilir

Bahçeli konuşmayı başarsın sonra bende atarım ona 🙄

kerametin varsa çık konuş bizde sana rey atalım.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: