Icerige atla
Extraloob

2010 Yeni Şarkımız ve Klibimiz Çıktı..! [heLium Underground]

· 16 Yanıt · 4.6K görüntüleme
*
*Underground OP ⭐ 16y
Helium Underground 2010 Muhbir Klip Çıktı..!

Yorumlarınızı Bekliyorum 👍

[youtube]<object width="853" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/easWrKLDfYM&hl=en_US&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/easWrKLDfYM&hl=en_US&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="853" height="505"></embed></object>[/youtube]
16 Yanıt
*
*Underground OP ⭐ 16y
/Link Yenilendi
J
Josephine ⭐ 17y
Olmamış.
*
*Underground OP ⭐ 16y
Olmamış.

Neden ve Ne olmamış 🤔
J
Josephine ⭐ 17y
Olmamış.

Neden ve Ne olmamış 🤔

Beat güzel ama sözler ve ses kulağa pek hoş gelmiyor ; Ben beğenmedim.
Bu sadece benim görüşüm. 😉
*
*Underground OP ⭐ 16y
Olmamış.

Neden ve Ne olmamış 🤔

Beat güzel ama sözler ve ses kulağa pek hoş gelmiyor ; Ben beğenmedim.
Bu sadece benim görüşüm. 😉

Beat sözler herşey bize aittir.

Herkes fikir ve düşüncelerinde özgürdür genede sağol 😘
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
şu kayıt işini nasıl yapıyorsunuz elimde söz var şarkıya nasıl dökeceğimi bilmiyorum sin:
S
SnowFlake ⭐ 18y
Şarkıyı söyleyen arkadaşında bir ses problemi mi var 🙄
Sözler anlaşılmıyor ama müziğiniz güzel. Başarılı olursunuz umarım.
*
*Underground OP ⭐ 16y
Şarkıyı söyleyen arkadaşında bir ses problemi mi var 🙄
Sözler anlaşılmıyor ama müziğiniz güzel. Başarılı olursunuz umarım.

Valla size öyle geliyor galiba 🎅

Ps : Bizim tarzımız o sözlerin birbirine karışması her rap'te vardır 😘
H
HnTRue ⭐ 18y
Gayet güzel klip olmus..
E
EliteTurk ⭐ 18y
Video yu açamıyorum. 🙄
*
*Underground OP ⭐ 16y
Video yu açamıyorum. 🙄

Videoda bi sorun yok açılıyor 🤔
T
TheRage ⭐ 18y
Beat sözlere nazaran ağır basıyor.Beatin nakarat kısmındaki bölümünde arka planda bir ses var,eski hint geleneksel müziklerindeki gibi.Onu kaldırırsanız çok daha iyi olur.Ve dinlerken sanki bazı kelimeler bir şive ile söyleniyor gibi geldi.2. dakikadan sonra söylemeye başlayan kişinin sesi Evren'e aşırı benziyor dikkatimi çok çekti..Bunlara dikkat ederseniz çok süper olur derim,dier türlü iyi olmuş 👍 /b]
*
*Underground OP ⭐ 16y
Beat sözlere nazaran ağır basıyor.Beatin nakarat kısmındaki bölümünde arka planda bir ses var,eski hint geleneksel müziklerindeki gibi.Onu kaldırırsanız çok daha iyi olur.Ve dinlerken sanki bazı kelimeler bir şive ile söyleniyor gibi geldi.2. dakikadan sonra söylemeye başlayan kişinin sesi Evren'e aşırı benziyor dikkatimi çok çekti..Bunlara dikkat ederseniz çok süper olur derim,dier türlü iyi olmuş 👍 /b]

Karadenizin en iyi 2. stüdyosu bizde 😉 Ayrıca biz o senin dedğin nakarattaki hint müziği diye adlandırdığın ses onu sonrada m ekledik biz çünkü nakarat hareketli olmalı 👍 Gayet Başarılı Bence ☕
J
Josephine ⭐ 17y
İlk dinlediğimde beğenmemiştim ; dilime dolandı.
Bu arada msn'e gelirmisin militanz.
T
TheRage ⭐ 18y

Karadenizin en iyi 2. stüdyosu bizde 😉 Ayrıca biz o senin dedğin nakarattaki hint müziği diye adlandırdığın ses onu sonrada m ekledik biz çünkü nakarat hareketli olmalı 👍 Gayet Başarılı Bence ☕

Yahu herkezin fikrini almak istemiyormusun?Bende fikrimi söyledim işte,eleştiriye açık olmalısınki dahada iyi olabilesin.Ki benim maksadım eleştirmek değildi,yardımcı olmak istedim bunlarla uğraşmış biri olarak.Neyse kolay gelsin 👋

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: