EXTRALOOB.COM 2009 YILI EN'LERİ AÇIKLANDI

*Special thx too ilkercindik ❤️

*Special thx too ilkercindik ❤️

Hay Maşallah okan abi 5 Dalda EXL Çanak Kupa Ödülü Almışsınız [ dalga geçmek için değil espri olsun diye ] aslında güzel İsim EXL Çanak Kupa ödülleri :)))
Hay Maşallah okan abi 5 Dalda EXL Çanak Kupa Ödülü Almışsınız [ dalga geçmek için değil espri olsun diye ] aslında güzel İsim EXL Çanak Kupa ödülleri :)))
2009 EN'lerinde dikkat çekici bir nokta var ödülleri alanlar bugün hepsi glob ve üstü görevdeler demek ki ne kadar homojen bir aileyiz herkesin oylaması sonucunda çıkan tablo ile yönetimin paye verdiği tablo kesişiyor aile demek bu olsa gerek 8)
gönül ister ki sende bir tane alasın 😘

Gurur duyulacak bir tablo her ne yapıyorsak yıllardır ve geleneksel olarak yapıyoruz ve bunu koca bir aile olarak geleneğimizi bozmadan devam ettiriyoruz işte bunca yılda yaptıklarımız ve sizlerin bana vermiş olduğunuz payeler. buyurun extraloob.com müzesine 🙏
2007 😎![]()
![]()
2008 😎![]()
![]()
![]()
![]()
2009 😎![]()
![]()
![]()
Spoiler
Gurur duyulacak bir tablo her ne yapıyorsak yıllardır ve geleneksel olarak yapıyoruz ve bunu koca bir aile olarak geleneğimizi bozmadan devam ettiriyoruz işte bunca yılda yaptıklarımız ve sizlerin bana vermiş olduğunuz payeler. buyurun extraloob.com müzesine 🙏
2007 😎![]()
![]()
2008 😎![]()
![]()
![]()
![]()
2009 😎![]()
![]()
![]()
muhteşem birşey bu yaa acayip gururlardım 3 yıldır yapıyoruz ve halen devam ediyoruz herşey için çok teşekkürler Oyun Parkımızda gerçekten acayip eğleniyoruz hemde düzeni bozmadan geleneklerimizi unutmadan çok teşekkürler i love you soo much all extraloob.com users 😘 ❤️ 🙏
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap