Icerige atla
Extraloob

2008 OSS ye girecekler !!!

· 13 Yanıt · 907 görüntüleme
T
The_DifferenT OP ⭐ 19y
Yaw 2 hafta kaldı nerdeyse hala nerde gireceğimiz belli değil ya bu nasıl iş anlamadım gitti :x :x :x zaten diken ustuyuz bide bu ..... açıklama yapmıyo iyice stres artıyo :evil:
13 Yanıt
W
Wrestler ⭐ 19y
2008 e gırcekler derken ne kastettın?
B
bannedddd ⭐ 19y
ÖSS mi? 🙄
T
The_DifferenT OP ⭐ 19y
2008 e gırcekler derken ne kastettın?

nerde gireceğini ogrenen var mı ?? varsa açıklasın nasıl ogrendigini bizde ogrenelim
sen ne anladın ??
T
The_DifferenT OP ⭐ 19y
Konu başlığına oss yazmayı unutmuşum o kdr nefret ediyom işte :x
D
Dabbee ⭐ 18y
walla bende bekliyorum hala nerede gireceğim belli değil. ayrıca tırsıyom öss olmasın sene olsun 😄
P
PartTime ⭐ 19y
posta yoluyla adrese giriş kartı ve giileceği yer adresi geliyor size gelmediyse bi arastırmanızda fayda var
T
The_DifferenT OP ⭐ 19y
oleyyyyyyy a* kağıdı sonunda geldi be simdi aldım elime bursada ismini ilk kez duydugum bi yer kuplupınar i.ö.o çıktı 😜 gazamız mubarek ola Oss yi icad eden ve ona katkıda bulunan herkesin Allah belasını versin
B
bannedddd ⭐ 19y
Bana hala gelmedi, gelmesin de zaten istemiyorum.
D
DaWixed ⭐ 19y
Yaw 2 hafta kaldı nerdeyse hala nerde gireceğimiz belli değil ya bu nasıl iş anlamadım gitti :x :x :x zaten diken ustuyuz bide bu ..... açıklama yapmıyo iyice stres artıyo :evil:

Aynen sadık nolacak bizim halimiz. Gecen sene bu zamanlar nerede gireceğimiz felan bilgiler gelirdi o da yok.
Patladık yaw 😁
T
The_DifferenT OP ⭐ 19y
Ya geldide ne oldu Allahın s.... yer çıkmış 20 yıldır yaşadıgım şehirde ilk kez adını duyuyom sanırım bu osym nin stratejisi genelde ilk kez girenelre kolay yerler çıkıyo bizim gibi daimi uyelere yakında koy çıkacak xD
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
OSS ye Gireceklere Başarılar ?!!!!!!!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: