tup kazanmış Confused
20,000 SP Nasıl Kazanılır( Resimli)
· 36 Yanıt · 7.6K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Bitti millet bu yarışma Yenisi 25 aralıkta başlıcakmş ve oduller daha buyuk olacakmış admin ile msn de konuştum iyi bi site 😊
ben kazandım ama maili yalnış yazmışım girdi duzeltti active etti saolsun keşke her admin boyle olsa
ben kazandım ama maili yalnış yazmışım girdi duzeltti active etti saolsun keşke her admin boyle olsa
hacım üyü olmuto acaba 20.00 sp olayı bittimi yoksa üye artık kabul etmiyo mu bi cvp plz
:?!!!
T
The_DifferenT
⭐ 19y
hacım üyü olmuto acaba 20.00 sp olayı bittimi yoksa üye artık kabul etmiyo mu bi cvp plz
siteye uye olabilirsin tabiki ama 20k sp odullu Hallowen event BİTTİ !!!
konuyu yazan arkadaşım bidaha yenilermisin ss'leri çünkü site değişmiş bidaha yeni ss leri koyarsan ii olur Exclamation Wink çünk üseninkine göre olmuyoda ondan dedim Confused
M
Mc Enjoy B
⭐ 19y
ben üyelik alıyorum girmeye çalışıyorum olmuyor arkadaşımızın dewdiği gibi ssleri yenilesen iyi olcak extraokk extraokk
be üyelik alıyorum girmeye çalışıyorum olmuyor arkadaşımızın dewdiği gibi ssleri yenilesen iyi olcak extraokk extraokk
bitmiş 25 aralıkta yeniden başlıcakmış Wink
bi daha kine inş kazanırız detective
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Ben kazanmıştım Sonunda Yüklendi ^^ SAol mmo site
nasıl yükleniyo çarına sp Question
çok saol benimde sp ye ihtiyacım vardı zaten extraokk
T
The_DifferenT
⭐ 19y
nasıl yükleniyo çarına sp Question
oynadığım severı id ni ve charın ismini istediler yazdım onlarda yuklemişler işte ama ban yedim nedenini bende bilmiyom ^^
Dostum Burda Kayıt Olma Yeri Kalkmıs Haberin Olsun Kapamısmıdır Nedir ?
T
The_DifferenT
⭐ 19y
o Event bitti doğal olarak o linkten uye olmakta imkansız
http://forum.mmosite.com/port/reg.php?g ... mosite.com
bu linkten foruma uye olabilirsiniz Foruma uye olunca yarışmalra katılım hakkınız var ancak mutlaka uyeliği aktive edin
http://forum.mmosite.com/port/reg.php?g ... mosite.com
bu linkten foruma uye olabilirsiniz Foruma uye olunca yarışmalra katılım hakkınız var ancak mutlaka uyeliği aktive edin
BENCE SAÇMA SİLKROAD SİTESİNDE NEDEN YAYINLANSIN ADAM LAR ENAYİMİDE KOYSUNLAR
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Yaralı style R
rapbazufuk
⭐ 19y
cok sacma geldi bana
siteye her katılan kazanıyomu tam anlayamadım üye old nasıl anlıyoruz bi açıklarsanız sevinirim Mr. Green kahvekeyfi detective popcorn :?!!! headbang2ft9 perde extraokk hmm mucX
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap