Icerige atla
Extraloob

20,000 SP Nasıl Kazanılır( Resimli)

· 36 Yanıt · 7.6K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
G
GeRrArD ⭐ 19y
tup kazanmış Confused
T
Bitti millet bu yarışma Yenisi 25 aralıkta başlıcakmş ve oduller daha buyuk olacakmış admin ile msn de konuştum iyi bi site 😊

ben kazandım ama maili yalnış yazmışım girdi duzeltti active etti saolsun keşke her admin boyle olsa
S
sexsilaz ⭐ 19y
hacım üyü olmuto acaba 20.00 sp olayı bittimi yoksa üye artık kabul etmiyo mu bi cvp plz
:?!!!
T

hacım üyü olmuto acaba 20.00 sp olayı bittimi yoksa üye artık kabul etmiyo mu bi cvp plz
:?!!!

siteye uye olabilirsin tabiki ama 20k sp odullu Hallowen event BİTTİ !!!
H
HeLL_SpY ⭐ 19y
konuyu yazan arkadaşım bidaha yenilermisin ss'leri çünkü site değişmiş bidaha yeni ss leri koyarsan ii olur Exclamation Wink çünk üseninkine göre olmuyoda ondan dedim Confused
M
Mc Enjoy B ⭐ 19y
ben üyelik alıyorum girmeye çalışıyorum olmuyor arkadaşımızın dewdiği gibi ssleri yenilesen iyi olcak extraokk extraokk
H
HeLL_SpY ⭐ 19y

be üyelik alıyorum girmeye çalışıyorum olmuyor arkadaşımızın dewdiği gibi ssleri yenilesen iyi olcak extraokk extraokk

bitmiş 25 aralıkta yeniden başlıcakmış Wink

bi daha kine inş kazanırız detective
T
Ben kazanmıştım Sonunda Yüklendi ^^ SAol mmo site
H
HeLL_SpY ⭐ 19y
nasıl yükleniyo çarına sp Question
A
AmiP ⭐ 19y
çok saol benimde sp ye ihtiyacım vardı zaten extraokk
T

nasıl yükleniyo çarına sp Question

oynadığım severı id ni ve charın ismini istediler yazdım onlarda yuklemişler işte ama ban yedim nedenini bende bilmiyom ^^
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Dostum Burda Kayıt Olma Yeri Kalkmıs Haberin Olsun Kapamısmıdır Nedir ?
T
o Event bitti doğal olarak o linkten uye olmakta imkansız

http://forum.mmosite.com/port/reg.php?g ... mosite.com
bu linkten foruma uye olabilirsiniz Foruma uye olunca yarışmalra katılım hakkınız var ancak mutlaka uyeliği aktive edin
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
BENCE SAÇMA SİLKROAD SİTESİNDE NEDEN YAYINLANSIN ADAM LAR ENAYİMİDE KOYSUNLAR

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Yaralı style
R
rapbazufuk ⭐ 19y
cok sacma geldi bana
M
musser14 ⭐ 19y
siteye her katılan kazanıyomu tam anlayamadım üye old nasıl anlıyoruz bi açıklarsanız sevinirim Mr. Green kahvekeyfi detective popcorn :?!!! headbang2ft9 perde extraokk hmm mucX

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: