Icerige atla
Extraloob

2 YENİ DRESS GELİYOR!

· 46 Replies · 11K views · Page 2 / 3
Replies
_
IQ 0 hala dress yapma peşindeler.
A
Adith ⭐ 18y
Kötü.
S
SoGood ⭐ 17y
Abi en son paylaştığınız daha gelmedi ? 🤔

yukarıda da yazdım kuzum joymax yaklaşık olarak 3 aydır hiçbir sözünü tutmuyor en basitinden 20 Nisan'da bir dilek tut event kazananları açıklanacaktı bugün 23 Nisan halen açıklanmadı kaç aydır dress üretiyorlar ama bir türlü satışa sunmuyorlar bizim görevimiz haberdir gerisi joymax'in sorunu 8)

😕
Hakkaten o eventde açıklanmadı 🤔
Ps:Görmemiştim şimdi okudum makara:
N
Nebula ⭐ 19y
Joymax bu konuda işi boşladı
I
Impossy ⭐ 17y
Hakkaten kötü dress ama yahu. 😆
C
Crisis ⭐ 19y
Yakında mor uda cıkar bunun daral:
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
her renk yaparlar artık makara:
S
SoGood ⭐ 17y
her renk yaparlar artık makara:

😁 😁
S
Joymax eskisi gibi dress yapamıyor artık. Fikirleri tükendiyse bir kampanya yapıp playerlara sorabilirler bence. Fena olmazdı. 🤔
I
heyyyyyyy joymax senin derdin ne dostum ... ! ( ßu ne ya harbiden arkadaslara katılıyorum .. )
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Joymax eskisi gibi dress yapamıyor artık. Fikirleri tükendiyse bir kampanya yapıp playerlara sorabilirler bence. Fena olmazdı. 🤔

bize sorabilirler mesela 😎
I
Impossy ⭐ 17y

bize sorabilirler mesela 8)

Katılıyorum. 🤝
*
Çok sade.

Eskisine benziyor ^^
H
h&a ⭐ 19y
Mavisi ve yeşilinden sonra bir de kırmızısı yokmu yeni bir şey ^^

yakinda moruda gelir bunun
O
guzell
3
35BMV22 ⭐ 16y
en güzeli gelmiş geçmiş bütün dressleri alabilmek , sadece 1 tane dress oluyo bilemediniz 2 tane , onun yerine hepsini koysunlar , isteyen istediğini almış olur .. onlar sağ biz selamet ((:
S
superdevil ⭐ 16y
yakında angel dress i de pembeye boyayıp satarlarsa şaşırmam O.o
M
değiştir değiştir sat.
C
ciko1984 ⭐ 19y
Bunlar bizi tam kaz görüyorlar, o kadar para kazanıyorlar, wowun 10da biri düşünce yok bir kere tasarlamışlar size fazla bile diyorlar 😠 bunlar yüzünden warhammer a geçeceğim zaten
C
bence gereksiz ve saçma xD

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: