işte benimde 2 tane talismanım oldu yeahhhhhhhhhhhh bekle beni A grade glavie sana +10 basacağım awww heyecanlıyım 🤤 💃
- Resim Silinmiş.
2 tane talisman yakaladım sonunda XD
· 18 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Hayırlı olsun üstad, geriden ve gümbür gümbür geliyorsun 😎
Special thx to FlexiOkan abi sen bu görevi yapana kadar Npc de silah kalmayacak herkes almış olacak ahaha 😆
Okan abi sen bu görevi yapana kadar Npc de silah kalmayacak herkes almış olacak ahaha 😆
Ahahaha makara: makara:
Special thx to FlexiOkan abi naptın geride kalmıssın ya ben 5ledim bak senden önce kapacam glavie'i 😄
walla gaia'da Glavie alacak yok ki 3-5 tane yabancı eu aldılar sıra bende 😎
C
CoolerMaster
⭐ 17y
En kısa zamanda toplarsın hepsini inş. 😎
walla gaia'da Glavie alacak yok ki 3-5 tane yabancı eu aldılar sıra bende 8)
Şaka bi yana en kısa zamanda alırsın inş. pray:
Glavie'nin fotolarını bekliyoruz
--Az kalmış ☕
--Az kalmış ☕
C
Coq'Right2
⭐ 16y
kaç levellerdn düştü daha dogrusu gradelerden
ps : tebrikler en kısa zamanda tamamlaman dileğiyle 😊
ps : tebrikler en kısa zamanda tamamlaman dileğiyle 😊
F
foreverrockgs
⭐ 18y
düşürdün mü satın mı aldın
oo hacım tbr toplamaya baslamıssın sonu getirirsin ins fotolarını beklıyoruz ™
beyler . konu açılmşken soruym istedim ..
3 Kere Sereness kestim . gerekli görevi de aldım ama bir türlü TALİSMAN düşmüyor .. Problem nedir sizce?
3 Kere Sereness kestim . gerekli görevi de aldım ama bir türlü TALİSMAN düşmüyor .. Problem nedir sizce?
JCarlsberg
⭐ 19y
En kısa zamanda toplarsın hepsini inş. 8)
her kesene düşecek diye bir şey yokki şansına bağlı.
Şunun şurasına ne kalmış makara:
Allah Nasip Ederde Kaparsın Glev 👍 Caspianda Alan Yok Daha Diye Biliyorum. 101Olalım Direk Toplıcam Ekibi Düşürücem xbowumu : 🤤 D
Her KEsene Düşmüyor. Tamamen Şan veya Paran Varsa Stallarda El Yakan Fiyatlara Talisman Bulabılırsın Eger Eski Serverlardaysan 🍺
Her KEsene Düşmüyor. Tamamen Şan veya Paran Varsa Stallarda El Yakan Fiyatlara Talisman Bulabılırsın Eger Eski Serverlardaysan 🍺
anladım teşekkürler 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap