A
ajdafalaklar
⭐ 19y
walla bende kasıodu amasigorta yandı yenisini taktık Very Happy şimdi denicem inş. kasıodr Very Happy
beyelr bi sorunum var pot bittiğinde şehere geri dönmüyoer yere oturuor bu un için napmam lazım
protection sekmesini aç ve
hp potion < (buraya değer yaz) go back town
Back town when no mp potion
bunları işaretle hp ve mp bittiğinde şehre döner..
snn dediğin şehre dönmek için town gidince pot almıo bi sorun var ama bende çözemedim
beyler benim bot pot almyaya gidio ama potcuda beklio oyle 2 saat
snn dediğin şehre dönmek için town gidince pot almıo bi sorun var ama bende çözemedim
arkadşaım hepsını yapıor ayarla ama su ayarı geçme
Aouto tanıngSEKMESINE gel esn alt kosedeloopal axtıwıy var onu tıklıcan ok extraokk
merak etme sen bot la ilgili hertürlü ayarın ne işe yaradını bilrm ayrı bi sorun var Wink
Yaw beleş botu bulduk işte sorunlu morunlu kascağız artık eskiden bunu da göremezdik tbot sağolsun Mr. Green
Arkadaşlar ben 1.86 yı kullanıyorum loader ve x33 indirdim.orjinal clienti kullanıyorum modifierle,sonrada karakter seçme alanında start diyorum masasüstüne atıyor sizce neden atıyodur
ben dünden beri söylüyorum 1.85 kullan extraokk
ERSELE BEN HERTURLU YARDIMI YAPARIS DEMI LEYN Surprised
hayatımızı buna adadık yaw Laughing cennete gideceğizzz oleyyy (beni almazlar ama neyse) Mr. Green
Beyler konuyu nereye getiriyosunuz dagitmayin konuyu.. Konu bot din islerini karistirmayın yaw
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap