Icerige atla
Extraloob

2 Şubat-3 Şubat Softmode [Çalışıyor]

· 1.3K Yanıt · 67K görüntüleme · Sayfa 46 / 66
Yanıtlar
A
walla bende kasıodu amasigorta yandı yenisini taktık Very Happy şimdi denicem inş. kasıodr Very Happy
A
oyuna tek attım vay bea Very Happy
T
TheCombo ⭐ 19y
SON KES SOYLUYORUM AUTO SIKIL GOZUKMEYENLER
İLK OLARAK OYUNDAN CIKIN RESET ATTIN >GIRIN < GİRER GİRMESDE AUTO TRANING DEYIN SONRA AYRA YAPIN OK
T
TheCombo ⭐ 19y

beyelr bi sorunum var pot bittiğinde şehere geri dönmüyoer yere oturuor bu un için napmam lazım

protection sekmesini aç ve
hp potion < (buraya değer yaz) go back town
Back town when no mp potion
bunları işaretle hp ve mp bittiğinde şehre döner..

snn dediğin şehre dönmek için town gidince pot almıo bi sorun var ama bende çözemedim

arkadşaım hepsını yapıor ayarla ama su ayarı geçme
Aouto tanıngSEKMESINE gel esn alt kosedeloopal axtıwıy var onu tıklıcan ok extraokk
T
TheCombo ⭐ 19y

beyler benim bot pot almyaya gidio ama potcuda beklio oyle 2 saat

potla dolmustur copde vardır pot alıncaya kfr yanı sen satıncaya kdr bısyapmas 550 can alın 1000de mp alın ıdealdır ok
T
TheCombo ⭐ 19y

snn dediğin şehre dönmek için town gidince pot almıo bi sorun var ama bende çözemedim

arkadşaım hepsını yapıor ayarla ama su ayarı geçme
Aouto tanıngSEKMESINE gel esn alt kosedeloopal axtıwıy var onu tıklıcan ok extraokk

merak etme sen bot la ilgili hertürlü ayarın ne işe yaradını bilrm ayrı bi sorun var Wink

hım sıl tekrar yukle ısı yarıor ( Embarassed ozur dılerım sana bırascık bağırdım)
T
TheCombo ⭐ 19y
ha bide beleş botu bulduk yok donmuor yok bılmem napımıor bunları gormen yaw
T
TheCombo ⭐ 19y
süreklı durup durum kasanlara tavsıye mpuuf bolumune snow sheld koymayın 3 puf koyun catır catır kasar bleadecılere tavsıyem 1 combo 1 yatır 2 batır yapsınlar extraokk
T
TheCombo ⭐ 19y

Yaw beleş botu bulduk işte sorunlu morunlu kascağız artık eskiden bunu da göremezdik tbot sağolsun Mr. Green

bendensın be yasa

su hanı hızlı kosmanın 2.sı kayma kısaca onu koyamıoz demı botta
D
dwil ⭐ 19y
haLendaaa kasıyorum
return de çektm herbiseyi yaptm genede çalısıyo
L
lol_nooob ⭐ 19y
Arkadaşlar ben 1.86 yı kullanıyorum loader ve x33 indirdim.orjinal clienti kullanıyorum modifierle,sonrada karakter seçme alanında start diyorum masasüstüne atıyor sizce neden atıyodur
G
Gwaihir ⭐ 19y
arkadaşım 1.85 ile çalışıo bide onu dene
D
dwil ⭐ 19y

Arkadaşlar ben 1.86 yı kullanıyorum loader ve x33 indirdim.orjinal clienti kullanıyorum modifierle,sonrada karakter seçme alanında start diyorum masasüstüne atıyor sizce neden atıyodur

ben dünden beri söylüyorum 1.85 kullan extraokk

bncede 1,85 i kullan
D
dwil ⭐ 19y
gerenk yoqqi arama yapsnLar buLsunLar
T
TheCombo ⭐ 19y
ERSELE BEN HERTURLU YARDIMI YAPARIS DEMI LEYN Surprised
T
TheCombo ⭐ 19y

ERSELE BEN HERTURLU YARDIMI YAPARIS DEMI LEYN Surprised

hayatımızı buna adadık yaw Laughing cennete gideceğizzz oleyyy (beni almazlar ama neyse) Mr. Green

benı almaslar ama nese sen ıstedık ten sonra ilk olarak awatarı duzelt cennetın kapısı butun muslumanlara acıkgercek muslumanlara
P
Prada ⭐ 19y
Beyler konuyu nereye getiriyosunuz dagitmayin konuyu.. Konu bot din islerini karistirmayın yaw
T
TheCombo ⭐ 19y

Beyler konuyu nereye getiriyosunuz dagitmayin konuyu.. Konu bot din islerini karistirmayın yaw

sendemı yaw dın dusmanısın yaw Cool kusra bakma nese dağıtmayak sorunu olan
T
TheCombo ⭐ 19y
sorunu olan kalmaıs yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
D
dwil ⭐ 19y
beyLEr bosuna msj Lar atLıyor amaa Lütfen dikkat!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: