Icerige atla
Extraloob

2 Şubat-3 Şubat Softmode [Çalışıyor]

· 1.3K Yanıt · 67K görüntüleme · Sayfa 28 / 66
Yanıtlar
U
uNKnoWeN ⭐ 19y

beyler srobot 1.85 ile oyuna sorunsuz giriyor bunu indirinn....

http://down.botsmall.com/iSRObot/Old%20 ... en1.85.exe

sorunsuzmuu Mr. Green
siz deneyin onaylayın oluor die bende indirem Very Happy

bilader indirdim ben denedim silk.dll hatası vermedi oyuam gırdı simdi traffik e takıldım azcık Very Happy girince sölicem size

KARDEŞİM BUGÜN DUYDUĞUM EN İYİ HABER YARIN DOĞUM GÜNÜM HEDİYE VERMİŞ Kadar OLDUN BANA SAĞOLASIN
X
Very Happy walla bnde kasıom 30 dum 31 oldum halada banlamadılar yafff clockwork uyuyoo:D
H
Buyrun beyler Wink

- Resim Silinmiş.
S
Software ⭐ 19y
botu çalışanlar indirdiği dosyaları bir yere upload lasın ondan sonra herkez kassın ama bütün dosyaları birleştirsin
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
evt beyler gümlememiş girdim auto training duruyooo
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
kardeş upload edilmiş zaten
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

botu çalışanlar indirdiği dosyaları bir yere upload lasın ondan sonra herkez kassın ama bütün dosyaları birleştirsin

+şahin k
Special thx to Flexi
S
Software ⭐ 19y
hepsini bir klasörde toplasak daha iyi değilmi şimdi biri yaparsa daha iyi olur özellikle botu çalışan biri
D
DaNG3R ⭐ 19y
yaf arkadaşlar ben açıyom login diyom giriyo start diyom atıyo ekran kartını güncelmediğinde bişi geliyo yo ya o geliyo anlamadım gitti 1.85 i de denedimoldu onda kastı ii güzel sonra dc yedim girdim yine öyle olmaya başladı
naapcamya şimdi 1.86 yı da yükledim ondada öyle oldu 1.85 i de yükledim yine ööle
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

Buyrun beyler Wink

- Resim Silinmiş.

öm baq
Special thx to Flexi
H

+şahin k

bekle bilader... rapid e atıyorum
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

+şahin k

bekle bilader... rapid e atıyorum

hay yasa
Special thx to Flexi
M
mel1h___ ⭐ 19y
uh amma belesti milletiz Twisted Evil
55 sayfa olmuş Laughing
S
Software ⭐ 19y
bekliyorum birader sağol çalışan biri atsın diyorum bütün dosyaları sorun morun kalmaz yaw
X

55 sayfa olmuş Laughing

extraokk extraokk extraokk extraokk Mr. Green
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

55 sayfa olmuş Laughing

extraokk extraokk extraokk extraokk Mr. Green

iyi post kastık Mr. Green
Special thx to Flexi
S
Software ⭐ 19y
samsunu bulduk bakalım hangi ile gidicek
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

samsunu bulduk bakalım hangi ile gidicek

headbang2ft9
Special thx to Flexi
H
dosyanın toplam boyutuna bakdımda 55mb Very Happy ben size yaptıklarımı anlatacam

ilk olarak

bunu indirin masa ustune bot adında klasörün icine cıkarın sorna 1. sayfada verılen loader ı indirin ve cliendide hepsini masa ustundekı bot adlı klasörün icine atın ( cliend haric Very Happy ) sonra bu klasörü oyunun ıcıne atın ordan botu acın start game dıyerek cliend ı acın ilk bi oyun acılsın sonra exit deyin sonra loadere tıklayın ordan cliend i seçip ok deyin ve popcorn
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

dosyanın toplam boyutuna bakdımda 55mb Very Happy ben size yaptıklarımı anlatacam

ilk olarak

bunu indirin masa ustune bot adında klasörün icine cıkarın sorna 1. sayfada verılen loader ı indirin ve cliendide hepsini masa ustundekı bot adlı klasörün icine atın ( cliend haric Very Happy ) sonra bu klasörü oyunun ıcıne atın ordan botu acın start game dıyerek cliend ı acın ilk bi oyun acılsın sonra exit deyin sonra loadere tıklayın ordan cliend i seçip ok deyin ve popcorn

link link link link hmm
Special thx to Flexi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: