calısıormu
2 Şubat-3 Şubat Softmode [Çalışıyor]
· 1.3K Yanıt · 67K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 20 / 66
Yanıtlar
bu hatayı nasıl geçircem
- Resim Silinmiş.
ya D:silkraod:bot:yeni klasör
yeni klasör değilde direk bot un içine atın bide öyle deneyin?
ewt yaptım malesef olmuyo Sad başka bi çözümw ar sa ltfn yardım edin
Bunu Dene Kardeşim Bende Oldu :)) http://rapidshare.com/files/88608684/sr ... 5.exe.html
oda war kardeşim
Sad Sad of ya
yaw sen dedımı yap sroyu sıl c kur anlatılanı dınle
Bot çalışmıyor bendede aynı hatayı veriyor oyunda olanlar çıkıp bi daha giremezler
- Resim Silinmiş. beyler olan dosyalar bunlar eksikler warsa olan arkç. upload edebilirlermi ?
Bot çalışmıyor bendede aynı hatayı veriyor oyunda olanlar çıkıp bi daha giremezler
valla 3 kere çıkıp girdim tıkırında hala Cool
ya bakın clockwork şuan offline online oldumu sölicem o nezman online olursa bot ozmana patlar
o kim?
HAYIRLO OLSUN Clockwork is online sm nin 2 dk ömrü kaldı yapamyanlar uğraşmasın Crying or Very sad Crying or Very sad
o kı yaw
ya arkadaslar ben herşeyi yapıyorum ama su loaderi açınca hata alıyorum sizin söyledeiklerinizden çok farklı hata sebebi?
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
BAnada bunu dıyor..
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
ya arkadaslar ben herşeyi yapıyorum ama su loaderi açınca hata alıyorum sizin söyledeiklerinizden çok farklı hata sebebi?
du ben söliyim x33.dll yi bulamıyo Sad
HAYIRLO OLSUN Clockwork is online sm nin 2 dk ömrü kaldı yapamyanlar uğraşmasın Crying or Very sad Crying or Very sad
o kı yaw
beleş botun sm sini banlıcak adam
nası becerecek onu
banlandımı???
bida ne zaman cıkar
- Resim Silinmiş. beyler olan dosyalar bunlar eksikler warsa olan arkç. upload edebilirlermi ?
bida oflıne oluncaya kdr sm saklayak kapayın seyı
patlıınca söleinn de bilelim bnimki hala kasıorr
tombalaci_46
⭐ 19y
Şu An Çalışıyor ama Duru Bakalım
Silkroadım C De Orjinal Client Bot 1,85 Loader 1,141 Sorunsuz Çalıştı Laughing
Town Çeksem Gİdermi Aceba Rolling Eyes
Silkroadım C De Orjinal Client Bot 1,85 Loader 1,141 Sorunsuz Çalıştı Laughing
Town Çeksem Gİdermi Aceba Rolling Eyes
baba sen artık bouna yorulma kullanamazsın artık bunu 4 gün beleş olcak tbot u bekleyin
tamm da usta ileride çıktıgı zaman yine urasıcam şimdi hata nerde bulursam ilerde urasmam:D
beyler kasma yerine gitmiyorrrrrrrr yardım
yok ya daha yeni tp çektim patlamadı hala kasıyo Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap