Icerige atla
Extraloob

2 Şubat 2010 Update Bilgileri

· 147 Replies · 14K views · Page 7 / 8
Replies
A
anchacker ⭐ 17y
arkadaslar ben bır cozum buldum karekterın cıkmamasına
orjınalsronun ıcınde var bu ındırme yapmıyorsunuz bı prgram kurmuyorsunuz nasılmı sılkroad kılasorunde hacsheld bolumune gırın ardından update bolumunu acın orda sro clıent var onu kopy cekın ver sılkroadın ıcıne atın
artık karakterlerınız cıkacak
tsk ederım kolay gelsın
L
lotbik ⭐ 18y
kardeş silkroadda oyuna giriyorum adam gelmiyor client hatası geliyor
Q
Quattro ⭐ 19y
kardeş silkroadda oyuna giriyorum adam gelmiyor client hatası geliyor

Olmadı ise simdi silkroad klasorune gir orda hackshield dosyası var onun icinden hsupdate sonra hackshield dosyasının ıcındekı uptadeye gir orda sro_client var onu kopyala silkroad klasorunun icine yapıstır ve gir yine olmaz ise silkroadı yeniden yukleyip update yap buyuk ihtimalle silkroad yeni update yapacaktır.
B
Be_SuRe ⭐ 17y
Allah aşkına biri cevap versin siz normal girmek için mi bunları yazıyosunuz yoksa s bot la girip kasmak için mi? ben botla giremiyorum bi türlü ama normal giriliyo...
A
alkin_60 ⭐ 16y
yeni sbot sitenizde varmı_??
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
normal girmek veya botla girmek diye birşey yoktur sroyu update edersiniz yeni sürüm olur sonra gider client ile uyumlu botu kurarsınız sorunsuzca kullanırsınız.
K
karalort ⭐ 18y
yav teşekür ederim ayne silkroadıniçinekopyalayınca oldu çar geldi
M
murtada123 ⭐ 17y
ImmorTaLGoD saol kardeş yaptım
M
maskrod ⭐ 18y
Trixie_ ben NightRain_ Nuker 78 hatıRladınmı
N
Nebula ⭐ 19y
Angel wings koysalar hemen alıcamda 😊
P
pink3434 ⭐ 18y
arkadaşlar yardım edebilcek varsa isteyene resimde atabilirm oyun deniyorum alıyor çar görünmuyo
this is incorrect file versiyon.please,reinstall the silkroad online game client. hatası veriyo tıklıyom atıyo oyundan yardım lütfen . oyuna girer silkroad guard olarak koruma sistemini açıyo
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
arkadaşlar yardım edebilcek varsa isteyene resimde atabilirm oyun deniyorum alıyor çar görünmuyo
this is incorrect file versiyon.please,reinstall the silkroad online game client. hatası veriyo tıklıyom atıyo oyundan yardım lütfen . oyuna girer silkroad guard olarak koruma sistemini açıyo

çözümü burada ; http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=257&t=180746
P
pink3434 ⭐ 18y

abi bu foruma yetkiniz yok diyor
P
pink3434 ⭐ 18y
buyur doğrusu : viewtopic.php?f=5&t=180746

abi çok teşşekkürler herkeze öneriyom siteyi çogu sitede sorunalra anında cvp vermiyolar sorunum hallol du çok teşekkürler
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
buyur doğrusu : viewtopic.php?f=5&t=180746

abi çok teşşekkürler herkeze öneriyom siteyi çogu sitede sorunalra anında cvp vermiyolar sorunum hallol du çok teşekkürler

görevimiz bu sizlerde arkadaşlarınızı sitemize davet ediniz lütfen 😘
.NET
.NET ⭐ 19y

abi bu foruma yetkiniz yok diyor

😜
[F New]Solo Gitarist
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
banada aynısından çıkıyor :d

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: