Icerige atla
Extraloob

2 saat daha uzadı geçmiş olsun

· 53 Yanıt · 4.0K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
O
osiom ⭐ 17y
Resmen dalga gecıyorlar .
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
1 saat daha uzatıldı
A
1 saat daha uzamış 😄
T
TyNeR ⭐ 15y
*aşak yapıyolar resmen belirli bir süre verin bari *q
C
cloney ⭐ 15y
Bnce islam yada 120lvl gelicek ikisi birdende olabilir eu lar geldiğindede böle olmuştu 2011 in ilk çeyreğinde deniliodu ilk çeyreğni geçtik bile bnce geldi 83035633
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
Bnce islam yada 120lvl gelicek ikisi birdende olabilir eu lar geldiğindede böle olmuştu 2011 in ilk çeyreğinde deniliodu ilk çeyreğni geçtik bile bnce geldi 83035633

böyle bişeyin gelmesi şu an için imkansız eğer bu denli bi update olsa önce ksroya gelir önceliği bize vermezler emin olur 😎 🕵️
C
cloney ⭐ 15y

böyle bişeyin gelmesi şu an için imkansız eğer bu denli bi update olsa önce ksroya gelir önceliği bize vermezler emin olur 😎 🕵️

Bilemem küçükte olsa bi ihtimal işte bu kdr bekledkten sonra insanın aklına herşey gelio 🎭
D
Devran06 ⭐ 15y
Peki başkan bu msn koruması ne ben hakkında hiç bir Bilgi bilmiyorum ben açrken kafadan bi msn açmışdım nolcak peki?
T
TuBy ⭐ 19y
Kaç ay öncesinin haberi o
T
TyNeR ⭐ 15y
of of of
Ufck
Ufck ⭐ 16y
1 saat daha uzatıldı

ya konuyla alakalı değil ama 😄 mesaj 20 olmadığından yazamıyorum ismin ney ?
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Arkadaşlar Sanırsam Serverler Genişlicek . Çünkü Bir Kaç Kere rev6.com da istatistiklerde 0/3500 yazarken 9000/3500 Göründü Ve Dolu Olarak Gözükmedi 😊 İnşallah Genişler
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
M
MicroEx ⭐ 19y
keske oyun ılk halıne donse ...
Ufck
Ufck ⭐ 16y
keske oyun ılk halıne donse ...

Dönse Bile Büyük Karmaşıklık Olur :/
U
Arkadaşlar Sanırsam Serverler Genişlicek . Çünkü Bir Kaç Kere rev6.com da istatistiklerde 0/3500 yazarken 9000/3500 Göründü Ve Dolu Olarak Gözükmedi 😊 İnşallah Genişler

rev6 dalga geçiyo, maymun resmi felan bırakıyodu saat 9 gibi makara: 😁
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Oyun genişlemesi bi bakıma iyi olurda Lag yönünden hiç iyi olmaz. 3500/3500 olduğunda bile lag oluyor zaten :S
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Serverlerin Genişlemesi Çok İyi Olur , Zaten Silkroad Yönetimi Gold Botları Bilerek Tutuyor , Oyuncular Premium Plus alsın diye . Eğer Genişlerse Biraz Oyuna Erken Girme Gibi İmkanımız Olur .
K
kskn ⭐ 16y
Türkiye Saatine Göre Kaçta Açılıcak ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: