Icerige atla
Extraloob

2 Client nasıl açılır bilen var mı?

· 14 Yanıt · 2.0K görüntüleme
S
Shwartzkoph OP ⭐ 16y
Arkadaslar botum yok ama nasıl 2 client acabilirim?
14 Yanıt
B
Baris Chn ⭐ 15y
Loader kullanabilirsiniz
S
Shwartzkoph OP ⭐ 16y
link var mı acaba 😊
B
Baris Chn ⭐ 15y
Evde degilim edxloader'vardi sanirsam ucretsiz botlar bolumunde linki olmasi lazim
S
Shwartzkoph OP ⭐ 16y
Evde degilim edxloader'vardi sanirsam ucretsiz botlar bolumunde linki olmasi lazim

Simdi söyle bir sorun var, sbotta acabilirsin dediler indirdim fakat ben sroyu direk usp den setupunu alıp yukledigim icin sbottan silkroadı secmekte sorun yasıyorum, bulamıyorum. Bunun cevabı nedir acaba?
S
Shwartzkoph OP ⭐ 16y
up
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Botlarla uğraşmanızdan ziyade size eDxLoader 5 i öneriyorum... İsterseniz upload edebiliriz... Ama site içinde olması gerekiyor...
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
S
Shwartzkoph OP ⭐ 16y
Botlarla uğraşmanızdan ziyade size eDxLoader 5 i öneriyorum... İsterseniz upload edebiliriz... Ama site içinde olması gerekiyor...

bana link'ini bulabilir misiniz acaba :]
H
hanry006 ⭐ 16y
Çözümün bende hacım 🕵️

Srobot kullan. Id pw kısmını doldurma ve normal olarak Start Client e bastıgınde loader gibi işini görucektır.Bosuna Orjınal Dosyalarını Bozma İsroBot kullan derim. Forum umuzda Link Mevcut Bol Şans 😎
D
Doma$no ⭐ 18y
elle
S
Shwartzkoph OP ⭐ 16y
Çözümün bende hacım 🕵️

Srobot kullan. Id pw kısmını doldurma ve normal olarak Start Client e bastıgınde loader gibi işini görucektır.Bosuna Orjınal Dosyalarını Bozma İsroBot kullan derim. Forum umuzda Link Mevcut Bol Şans 😎

Ben bulamadım acaba zor olmayacaksa verir misiniz :]
B
Beatraax ⭐ 19y
Çözümün bende hacım 🕵️

Ben bulamadım acaba zor olmayacaksa verir misiniz :]

Arkadaşın bahsettiği konu bu viewtopic.php?f=14&t=15535 Burdan en güncel iSroBot dosyasını indirebilirsin.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: