Admin ve Arkasalar siz yardım ederseniz bn bunun downloadını arıyorum ltf bana yardım edin saolun kibs byes
2 çar açma nasıl olur
· 12 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
S
Streetwise
⭐ 19y
sağ üst köşede arama butonu var oraya tıkla aradığın şeyi yaz çıkar forum kirliliği yapma Twisted Evil
öff gıcıklık yapıyonus sayfa atlayın dier baslıklara bakın sanki çok kirlettik Twisted Evil
öff gıcıklık yapıyonus sayfa atlayın dier baslıklara bakın sanki çok kirlettik Twisted Evil
Bune şimdi ya...
Burdaki kimse sana yardım etmek zorunda değil. Adam gibi rica edersen yardımcı olunur biraz uslupunu düzeltmen lazım.
Millete yardım etsinler diye kimse maaş almıyo burda.
Böle konuşarak kazanmaz, kaybedersin...
özür dilerim ama arkadastan rica ettim arkadas fazla yer kaplıyosun dio bnmde derdim var bi tek bu dünyada dert çeken kendisimi abi yhaaa Sad
bu sadece bir oyun dert etmeye bile deymez sadece belirli programların birbirleriyle etkileşimleriyle oluşan bizim vaktimizi boşa harcamamıza neden olan bir icat işte o yüzden buna dert demek biraz yanlış oluyor ayrıca Kemalist arkadaşımız yardımcı da olmuş...
iyi eylenceler... extraokk
iyi eylenceler... extraokk
viewtopic.php?f=53&t=34151
D
devilhunter2
⭐ 19y
adam 7* urıchı kesiyor
tek uruchı mi kestin bana cevap yaz
tek uruchı mi kestin bana cevap yaz
abi yha ne alaka sı var bunun 2 çar açmakla :p???
bu arada admin bu sayfaya baqarsan bnm 1-2 sorunum var bn avatar nasıl koyacagım ??
görünüyorum saol bi baqarsan?
bu arada bn o kadar sro loader die 52 tane site gezdim myth lada konustum hiç bulamıyorum admin ondan açtım konuyu yoksa görüntü kirliligini bnde sewmiorum Sad
görünüyorum saol bi baqarsan?
bu arada bn o kadar sro loader die 52 tane site gezdim myth lada konustum hiç bulamıyorum admin ondan açtım konuyu yoksa görüntü kirliligini bnde sewmiorum Sad
bn 2 çara girmenin downloadını buldum tarif ederseniz açıklamasıyla birlikte üyelere sunabilirim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap