Icerige atla
Extraloob

2 AyLık Hasilat :) düzcelii 2 :)

· 22 Yanıt · 2.8K görüntüleme
F
fener1907 OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
10/11/2010 Son Hali
- Resim Silinmiş.

Şimdilik bu kadar koyuyorum ama devamı gelicek. İyi veya Kötü yorumlarınızı bekliyorum.
22 Yanıt
D
duzceli81 ⭐ 17y
iyi gidiyorsun hacım hiç nova düşmüyormu foto görmek istiyoruz ™
F
fener1907 OP ⭐ 19y
12 tane nova düşürdüm onlarıda koyucam...
J
Jaws3r ⭐ 16y
iyi gidiyosun

pt de Cryolite adında char var oda senin mi? Cryolite yan sanayi #3 😁
D
Doma$no ⭐ 18y
iyi gidiyosun

pt de Cryolite adında char var oda senin mi? Cryolite yan sanayi #3 😁

3 olsa iyi Yan sanayi 12312312 😄

PS:Keşke benimde bilgisayar kaldırsa...
F
fener1907 OP ⭐ 19y
evet son isim bulamadım bakıyım dedim hoşuma gitti onu yaptım 😊
C
Cryolite ⭐ 19y
evet son isim bulamadım bakıyım dedim hoşuma gitti onu yaptım :)

daral:

Spoiler
ne anlamını, ne greece serverını, ne de benim ilişkilerimi bilip, benim adıma char açanların başı çok ağrıdı, ağrımayada devam edecek 🙄
C
Chrysler ⭐ 16y
Benim pc 12 tane kaldırabiliyor fakat hiç gerek duymuyorum TTNET olduğu sürece ^^
S
smegols ⭐ 18y

daral:

Spoiler
ne anlamını, ne greece serverını, ne de benim ilişkilerimi bilip, benim adıma char açanların başı çok ağrıdı, ağrımayada devam edecek 🙄

türk düşmanı, dinsiz, atatürke küfürediyor, erkek değil vs. benzeri ifadelerle pm atarlarsa hiç şaşırmasın xD
C
Cryolite ⭐ 19y

daral:

Spoiler

türk düşmanı, dinsiz, atatürke küfürediyor, erkek değil vs. benzeri ifadelerle pm atarlarsa hiç şaşırmasın xD

yunan diyen bile oldu 😁
S
smegols ⭐ 18y

daral:

Spoiler

yunan diyen bile oldu 😁

oha 😄 bunu bilmiyordum makara:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
düzceli rulezzzzzzzzzzzzzzzzz makara:
A
Autumn ⭐ 17y
düzceli rulezzzzzzzzzzzzzzzzz makara:

burda bir havuz olacak. 😁
Ps:ne alakaysa 😄
A
Adith ⭐ 18y

daral:

Spoiler

yunan diyen bile oldu 😁

Adam Türk düşmanı beyler. nese:
J
Jaws3r ⭐ 16y

daral:

Spoiler

yunan diyen bile oldu 😁

seni çok iyi anlıyorum , sırf yabancıların uniona gidip hotanı almalarına yardım ettik diye bizi allahsız , hırsız , türk düşmanı yaptılar. Amaçları ne bilmiyorum egolarını tatmin etmek galiba ama bu gerizekalı kesim yüzünden oyunda 1 türkle iş birliği yapmam.
F
fener1907 OP ⭐ 19y

yunan diyen bile oldu 😁

seni çok iyi anlıyorum , sırf yabancıların uniona gidip hotanı almalarına yardım ettik diye bizi allahsız , hırsız , türk düşmanı yaptılar. Amaçları ne bilmiyorum egolarını tatmin etmek galiba ama bu gerizekalı kesim yüzünden oyunda 1 türkle iş birliği yapmam.

Başka yerde tartışsanız ? Konuyla alakası yokda bunların ..
C
Cryolite ⭐ 19y

ben low levelken, zamanın güçlü guildlerine girmiş türkleri görünce "vaay be" derdim, adam girmiş.

yüksek level oldum, serverın en eski guildlerinden Divinitynin başına geçtim, 49/50 yabancılar ile guildi sıfırdan hotanın ilk sahibi durumuna çevirdim, ve duyduğum laf "türk düşmanı".
gerçekten anlamıyorum, ben olsam gurur duyardım 50 tane yabancının başında bir türk görsem 🙄
A
Adith ⭐ 18y

ben low levelken, zamanın güçlü guildlerine girmiş türkleri görünce "vaay be" derdim, adam girmiş.

yüksek level oldum, serverın en eski guildlerinden Divinitynin başına geçtim, 49/50 yabancılar ile guildi sıfırdan hotanın ilk sahibi durumuna çevirdim, ve duyduğum laf "türk düşmanı".
gerçekten anlamıyorum, ben olsam gurur duyardım 50 tane yabancının başında bir türk görsem 🙄

😎
D
Deadly_TR ⭐ 18y
server eldorado guildlerden belli ...
A
Adith ⭐ 18y
server eldorado guildlerden belli ...

evet 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: