* Char Adı ve Serveri : 1wertyxai1 - Apollo
* Build Bilgisi : 112LVL FF - Light Cold Bicheon
* Fiyat:280 TL Pazarlık Olur.(Serverde Chinese char kasmak çok zor bunuda göz önüne alırsanız sevinirim.Çünkü;parti yok chinese char için)
* Ödeme Şekli : Banka Havalesi (Garanti yada Halkbank)
* İtem Durumu:Char full novadır 3 tanesi +7 FB diğerleri +4 +5 FB ve Sword Shieldde FB +5 dir.Takılar FB +3 +4 +6 Resimlerde Bazı İtemler gozukmemektedir o itemler değişti yerine novalar alındı.
* E-Mail Onay Durumu: Var (Alternatif Mail/Mail Güvenilir PC Kaydı, Mail Cep Telefonu Kaydı Bulunmamaktadır)
* Msn.: [email protected] (Msne pek bakmam Pm atın yada konu altına yazın.)
* Takas Teklifleri: Takasta olabilir makul charımın kadar ederi olan charlarla.Charda 700 m para + 3 yan char vardır hepsınde tablet ve elixir doludur kasası full doludur ıtem koycak yer kalmadı :W
* Fazlalık SP: 1.400.000 (Satılana yada Takaslanana kadar kasılmaya devam edicek.)
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
1wertyaxai1 # CH Nuker # 112Lv # 1.4 M SP #Satılık 280 TL
· 18 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
F
FearlessDiva
⭐ 17y
Görüşelim.
Görüşelim.
PM Atıldı.
char çalıntıdır...
char çalıntıdır...
Benim aldığım arkadaş çalıntı vs demedi eğer öyleysede beni ilgilendirmez ben parasını verdımde aldım. ve bu arada kanıtlarınıda gorebılırmıyım ?
S
SirCaponeN0b
⭐ 15y
viewtopic.php?f=145&t=255682 verebilirim.Sitede takas yönünden referansım çoktur.
ıd gizliyle çaldı Mustafa dogruoz forumda var eski hali char tufan yıldırıma ayittir..!
ıd gizliyle çaldı Mustafa dogruoz forumda var eski hali char tufan yıldırıma ayittir..!
Yani beni ilgilendiren bir kısım yok ben parasını verdımde aldım yazık olmus ne diyim.
http://extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=145&t=255682 verebilirim.Sitede takas yönünden referansım çoktur.
Teşekkür ederim saol :)
viewtopic.php?f=846&t=256965 Takas düşünürsen aracıLı olur ancak yada Sakarya içi
viewtopic.php?f=846&t=256965 Takas düşünürsen aracıLı olur ancak yada Sakarya içi
Dalga gecıyorsun sanırım arkadasım teklıfını degerlendırmıyorum bıle ıyı gunler ☕
Kardeş niyetlendik ama fiyat hakkında bilgi verirseniz sevinirim ...
Kardeş niyetlendik ama fiyat hakkında bilgi verirseniz sevinirim ...
Valla char 111 %50 20 gün plus + pet + dewil var nova sword ve 2 elbise eklendi chara + takılar +5 +6 fb oldu yuzukler hariç.Sen teklıfını soyle ben sana su kadar olur en son derım cok cazıp bı teklıf gelmedıkce satmayıda dusunmuyorum 120 ye kasıcam sanırım :W
Up Up Up
Up Up Up
D
DarkWarLorD54
⭐ 15y
Kardesım bana ulas acil . carına alıcıyım . 0554 377 44 74
Up Up Up
viewtopic.php?f=603&t=262998 kardeş takas etmek istersen görüşelim.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
satılık 102 lvl warrıor veya 101+ ch nuker takas yapılır 15 gun vıp bulunmaktadır wtsp 05393131059 mesaj atabılırsız SJsro da satılık 90 lwl NUKER char bursa içi 25 tl... satılık 131 lwl S devilli 10b sp 3 page zerk 1 yıllık pet vs vızard-clerık char yanında karısık jop set fiyat :1.000 tl Kali satılık party 7 li 250 tl ozelden msj 3 wiz 1 bard 1 clerık 1warıor 1 spear nuker SJsro da satılık 90 lwl NUKER char bursa içi 35 tl...