Icerige atla
Extraloob

1M Sp Finished @ Helios- 29.09.2009- SS güncel

· 42 Yanıt · 3.7K görüntüleme
F
F34RL3SS OP ⭐ 19y
Hedefim 2M, lütfen gereksiz yorumlar yazip canımı sıkmayın. Prenin şu an itibari ile 7günü daha vardir, 1m sp total 21 günde kasilmistir 😊
- Resim Silinmiş.
42 Yanıt
F
F34RL3SS OP ⭐ 19y
Neoptolemos, Just4Fun ve Just4Farm benim charlarımdır.
C
cLonny ⭐ 18y
gz kısa sürede güzel sp 😊 bende benim b0nny adlı charıma 14 günde 950k kasmıştım 😊 en kısa zamanda bitirmen dileğiyle ..
F
F34RL3SS OP ⭐ 19y
Teşekkürler, aslinda 1ayda 2m sp kasmistim bir kere, ama bu lag, dc sorunlari yüzünden biraz uzadi sp farm isi.
Bu arada belirteyim, serverda sp farma baslayan ilk char benim charımdır 😊
M
memati123 ⭐ 17y
kaç lvl çarla kastın bide kasacak çarı nasıl yaptın merakla cevabını bekliyorum 🤤
B
helal sana
F
F34RL3SS OP ⭐ 19y
2 tane 64 lwl wizz ile kastik. Birbirinden uzak slotlarda.
S
Serj ⭐ 18y
tebrikler kardeşim ;

Bende sp farm yapıyorum 15 gün pre + sp ticketle dolu dolu kastım fakat 304k sp oldu taktiğin nedir hangi yolu izliyerek 21günde 1m kastın biraz acıklarmısın..
F
F34RL3SS OP ⭐ 19y
maalesef taktiğimi açıklamıyorum, çünkü açıkladıgım zaman birileri çıkıp, öyle olurmu, o öyle degil böyle deyip canımı sıkıyolar.
Herkez kendi bildiğini doğru sanıyor. O yüzden bildiğiniz gibi yapin, ama şunu söyleyebilirim doğru bilinen birçok yanlış var.
S
Serj ⭐ 18y
biliyorum kendini bilmezleri öyle olmaz diyip 3 ayda sp kasanları .. ama ben onlardan deilim tabi sen bilirsin ama açıklamak istersen özelden pm atabilirsin , çok ihtiyacım varda bir an önce lvl kasmak istiyorum 🍺 🍺
L
F34RL3SS senin taktik güzel partyi ezik lv carlarla doldurunca daha iyi sp geliyo:::)
C
cLonny ⭐ 18y
biliyorum kendini bilmezleri öyle olmaz diyip 3 ayda sp kasanları .. ama ben onlardan deilim tabi sen bilirsin ama açıklamak istersen özelden pm atabilirsin , çok ihtiyacım varda bir an önce lvl kasmak istiyorum 🍺 🍺

ben söyliyim sana yaw xD 14 günde 950k sp kastım diyorum b0nny'e xD

Ps: 1n3x'i sattım. b0nny yeni charım 😎
S
Serj ⭐ 18y
1n3x ' i satmasaydın keşke o gözümde bir numaraydı plutoda iken cok güzel bir cardı ama neyse yenisindede sun var başarılar =) ,

Taktiğide sen bana bi yazsan süper olur yaw:D
C
cLonny ⭐ 18y
1n3x ' i satmasaydın keşke o gözümde bir numaraydı plutoda iken cok güzel bir cardı ama neyse yenisindede sun var başarılar =) ,

Taktiğide sen bana bi yazsan süper olur yaw:D

b0nny'nin itemleri bi ara atarım foruma daha bitmedi hepsi:)

Ps: yazdım 😁
T
güzel iş...manyak ötesi charlar olacaklar eminim
F
F34RL3SS OP ⭐ 19y
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
Öncelikle 2 tane 64+ wizz imiz birbirinin exp ini almayacak şekilde yerleştiriyoruz.
farm charlarımızın mastery lerini uplamıyoruz, charları 17-27 lwl arası kasıyoruz, yada 19-28.
pt ortalamasını kesinlikle 28,5 un altında tutun, bunları yaparsaniz 1ayda 1,8m den fazla sp kasarsınız, garanti veriyorum.
I
Intensify ⭐ 18y
Uww tebrikler iyi iş çıkarmışsın
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
tebrikler kardeşim ;

Bende sp farm yapıyorum 15 gün pre + sp ticketle dolu dolu kastım fakat 304k sp oldu taktiğin nedir hangi yolu izliyerek 21günde 1m kastın biraz acıklarmısın..

Büyük ihtimal sbot ve süper kasma modunda kasıp en çok mob çıkan 2 ayrı yere charları bırakıp...
Kasılabilir...
Ama gerçekten zor iş ...
Eğer 80 bardınız varsa bard kasarsanız mana of dancingle ks yapamayacağınız ong slotu yok ...
Çünkü silkroad ın en hızlı vuran charı Bard'tır
S
ShamuR_X ⭐ 17y
helal olsun 😄
C
cLonny ⭐ 18y
tebrikler kardeşim ;

Büyük ihtimal sbot ve süper kasma modunda kasıp en çok mob çıkan 2 ayrı yere charları bırakıp...
Kasılabilir...
Ama gerçekten zor iş ...
Eğer 80 bardınız varsa bard kasarsanız mana of dancingle ks yapamayacağınız ong slotu yok ...
Çünkü silkroad ın en hızlı vuran charı Bard'tır

Lion shout serisini tek geçerim xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: