Icerige atla
Extraloob

1hp

· 24 Yanıt · 2.5K görüntüleme
[
-Resim Silinmiş.

lagda kaldım zannettım ama deılmıs.
-Resim Silinmiş.
24 Yanıt
T
tikijan ⭐ 19y
benimde absıma geldi bi kaç kez Laughing
X
Xyron ⭐ 19y
zombie hour yiyince oluor Very Happy pill yoksa yandın 😊
M
mel1h___ ⭐ 19y
eywah bea iyiki ölmemişin bide 2 ex gitcekti o lwl de 2 ex 30 lwl de lwl atlamak demek Mr. Green
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
çok teşekkürler cidden güzel yakalamışsın ama zombie ile gelip 1hp de durduysa iyi başarı.

yahu biz hunter keserken az mı 1hp den döndük of offf o derece mücadeleler geçirdik Razz
L
LoKoTe ⭐ 19y
horhor gecmiş olsun dünki spear ı aldın mı cocuktan 64+7 yi:D:D Laughing Laughing
M
muratko193 ⭐ 19y
Bu Balıkları Hiç Sevmiyom Unıversal Pıll Olmassa Kapısırken Kesin Yatıyon Evil or Very Mad Evil or Very Mad
E
Excrea ⭐ 19y
aynen bende bu lvl de bone soldierlere kasmaya giderken zombie olmustum hp 1 oldu direk we 2 dakka boyunca nasi kactigimi bi ben bilirim Very Happy (bone soldierler aggresif yani otomatik saldiriyorlar gordukleri gibi) pesimde 10 bone soldierler le nasi kactigimi dusunun artik Mr. Green
P
Pennywise ⭐ 19y
bu haldeyken bi manyang falan sana vursa ölürmüsün acaba Very Happy
[
olurum bıde crıt koyarsa vay halıme
S
pk da olmuşsun sanırım başına gelmeyen kalmamış. küçük emrah modu.
R
RaPLeX ⭐ 19y
bnm basıma geldı 1kere can potu %47de iken zombi ile zevk için pot bastm canım %50ye indi Very Happy %47ye inse bide oto bascak ben yerde zhuauha
P
Presence ⭐ 19y
ben 70 lwla gelemedim için bu zombiyi bilmiom ne oldunu sölerseniz sevinirim
[
bu zehırı yedınmı can basmıycan pılle bascan yok can basrsan 2 katı ınıyo Very Happy
T

eywah bea iyiki ölmemişin bide 2 ex gitcekti o lwl de 2 ex 30 lwl de lwl atlamak demek Mr. Green
o lwl de yattımmı 2 exp gıtmez en fazla %00.60 gider
_
_DeadLy_ ⭐ 17y
ohaa abaRtma 30lw nedemk 71 lwde 2Exs kasmakla aynımı senCe sacmalama 10 dk nı almaz !^^ pill almadan dark kara larda takılma cook yataRSın!^^
_
_MaGiCiNe_ ⭐ 18y
biri gelse bi yumruk atsa ölecen 😄
W
WariorSUN ⭐ 18y
karra zombie die bi skıl atıo snde pot bastın mı canın azalıo ve hp :1 oluo
M
Mojito ⭐ 18y
Helal olsn bize ölmüş konuyu diriltik
😜
M
MMe_Nobles ⭐ 17y