-Resim Silinmiş.
lagda kaldım zannettım ama deılmıs.
-Resim Silinmiş.
1hp
· 24 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
benimde absıma geldi bi kaç kez Laughing
zombie hour yiyince oluor Very Happy pill yoksa yandın 😊
eywah bea iyiki ölmemişin bide 2 ex gitcekti o lwl de 2 ex 30 lwl de lwl atlamak demek Mr. Green
çok teşekkürler cidden güzel yakalamışsın ama zombie ile gelip 1hp de durduysa iyi başarı.
yahu biz hunter keserken az mı 1hp den döndük of offf o derece mücadeleler geçirdik Razz
yahu biz hunter keserken az mı 1hp den döndük of offf o derece mücadeleler geçirdik Razz
horhor gecmiş olsun dünki spear ı aldın mı cocuktan 64+7 yi:D:D Laughing Laughing
M
muratko193
⭐ 19y
Bu Balıkları Hiç Sevmiyom Unıversal Pıll Olmassa Kapısırken Kesin Yatıyon Evil or Very Mad Evil or Very Mad
aynen bende bu lvl de bone soldierlere kasmaya giderken zombie olmustum hp 1 oldu direk we 2 dakka boyunca nasi kactigimi bi ben bilirim Very Happy (bone soldierler aggresif yani otomatik saldiriyorlar gordukleri gibi) pesimde 10 bone soldierler le nasi kactigimi dusunun artik Mr. Green
bu haldeyken bi manyang falan sana vursa ölürmüsün acaba Very Happy
olurum bıde crıt koyarsa vay halıme
S
sizofrentrx
⭐ 19y
pk da olmuşsun sanırım başına gelmeyen kalmamış. küçük emrah modu.
bnm basıma geldı 1kere can potu %47de iken zombi ile zevk için pot bastm canım %50ye indi Very Happy %47ye inse bide oto bascak ben yerde zhuauha
ben 70 lwla gelemedim için bu zombiyi bilmiom ne oldunu sölerseniz sevinirim
bu zehırı yedınmı can basmıycan pılle bascan yok can basrsan 2 katı ınıyo Very Happy
T
TaTaNGaLaR_
⭐ 19y
o lwl de yattımmı 2 exp gıtmez en fazla %00.60 gider
eywah bea iyiki ölmemişin bide 2 ex gitcekti o lwl de 2 ex 30 lwl de lwl atlamak demek Mr. Green
ohaa abaRtma 30lw nedemk 71 lwde 2Exs kasmakla aynımı senCe sacmalama 10 dk nı almaz !^^ pill almadan dark kara larda takılma cook yataRSın!^^
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
biri gelse bi yumruk atsa ölecen 😄
karra zombie die bi skıl atıo snde pot bastın mı canın azalıo ve hp :1 oluo
Helal olsn bize ölmüş konuyu diriltik
😜
😜
M
MMe_Nobles
⭐ 17y
HP MP Değerleri dikkatimi cekti 😄