Icerige atla
Extraloob

1h warrıor 100 lw ff wızarddan demon alabılırmı ?

· 25 Replies · 2.1K views · Page 2 / 2
Replies
R
ReLaX_35 OP ⭐ 17y
tebrikLer :)) Yiğitcim 😄 canım 😄 _KARA_KUSAK_ 'ın ezikliğine veriyorum onu xD Ama demon bişe deil medusa kestircem ben sanaXD

sagol canım ^^ ınsallah oda olucak serwer bızım nede olsa ıstedıgımızı yaparız 😜
R
ReLaX_35 OP ⭐ 17y
senin kesmen tamamen şans ya wiz ölmüştür yada eliteler sarmıştır ki adam atak yapamamıştır öle kesmişsin yoksa wiz kadar iyi vurabilecek misin

wurdu yada wurmadı oldu yada olmedı sonucta o oraya demonu kesmeye gıdıyor ve atttack yapıo bu oyun bırazda akıl gerektırmezmı ?? demon da 100 lwl wızard olsan bıle dıvızyon mu acılır arkadas actı ve tum canawarlar ona dondu bende catır catır kestım 😊 sonucta orda 2 tanede bow war onlarda alabılırdı ama ben aldım 😊 KISKANANLAR CATLASIN 😜 xD
R
ReLaX_35 OP ⭐ 17y
Anlatım tarzını da biraz düzeltmeni tavsiye ederim. Konu açarken bir foruma yazdığına dikkat et.

ben bole yazıyorum blader beyenen beyenır beyenmeyen okumaz zorla beyendıremem :S eger sakıncalı bırsey yazdıysam mod'lar sılsın :S
I
Tebrikler^^
U
sen ondan 1 kez alırsın o senden 100 kez alır benimde wiz charım var hiçde bi warriora demon kaptırmadım 💃

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: