Icerige atla
Extraloob

19:20 Silkroad Açıldı

· 19 Yanıt · 2.0K görüntüleme
D
djfko OP ⭐ 18y

Onlarca aynı konuyla ilgili başlık açıp forum kirliliği yaratmayalım.Oyunla ilgili problemleri buradan tartışınız.

Silkroad Online
Sitesi Online
19 Yanıt
S
Moderatör arkadaşım bir konumuz var işte konuşuyorduk orada tamam güzel burasıda ama orayı kilityeyim falan deme sakın 😊
D
djfko OP ⭐ 18y
Moderatör arkadaşım bir konumuz var işte konuşuyorduk orada tamam güzel burasıda ama orayı kilityeyim falan deme sakın :)

merak etme arkadaşım o kadarda düşünceliyiz 😉
C
Caps_Num ⭐ 16y
Bu oyuna saat 2den beri girmiyor ve sitede öyle çok ağır işliyor oyuna ıd pw yazıyoruz girmior donuyor öyle kalıyor sorun bu
D
djfko OP ⭐ 18y
update olaylı oldu zaten daha ne olsun
C
Caps_Num ⭐ 16y
Anlamadığım olay şu bu adamlar kosskoca Joymax topu topu 2-3 oyunu var en çok rebet göreni silkroad neredeyse her ülkede bir ortak veya temsilcileri var niye bu kadar rabet görülen oyuna böyle saçmalıklar getirirler oyuna al eğer sorun var check yapki adı bilinsin checkte giremiyoruz bu çok saçma bir an önce toparlanmaları lazım adamlar hotan kalesini 1 aydır bugdan çıkaramadı o kadar teknisyen olmasına rağmen geçen hafta çıkardılar çok yazık...
D
djfko OP ⭐ 18y
herşeyi karman çorman ettiler.o update,bu event,site dğeişikliği falan derken dosyalar kesin birbirine girdi joymaxta 😊
D
djfko OP ⭐ 18y
/güncel
F
favretto ⭐ 16y
açıldı.
D
djfko OP ⭐ 18y
açıldı.

+1
S
SirGLooMy ⭐ 15y
yanlız hala login olamıyoruz
F
favretto ⭐ 16y
ben girdim 3 glo attım rollback ile ilgili düşüncelerimi sonra kendı kendıne char byere ışınlanır gibi oldu dc yedim :S
C
CosmicGate ⭐ 16y
yanlız hala login olamıyoruz

biz girebiliyoruz sende bi sorun var heralde?
F
ferons ⭐ 15y
silkraod online service custumer diyo
P
Pikachu ⭐ 15y
Chara girer girmez DC alıyorum.
S
tekrar başladı sorun.
2
212 ⭐ 19y
gitttiii
Ufck
Ufck ⭐ 16y
siteside gitti . ben halen oyundayım 😄 😄 ama goldteslim çarındayım 😄 xD
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Roycolt
Roycolt ⭐ 17y
Sabah 9:30 dan Beri Oyundayım Herhangi Bir Dc olayıyla Karsılasmadım Ama çok büyük bir sorun olduğu Apaçık Belli Tüm Serverlara Bir Check Atılması Gerek Diye Düsünüyorum. Bu kadar İnsan Bekliyor yazıklar olsun sana Joymax summer2:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: