Icerige atla
Extraloob

19. Uruchi kesişim

· 24 Yanıt · 5.3K görüntüleme
24 Yanıt
R
Rahatsizim ⭐ 19y
tebrikederim.com Cool

artık isu'ya falan git ama Razz Wink
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
baba aşmışsın sen ne diyeyim alnından öpüyorum bende günde 3 kere kesmiştim Cool
D
DarkHero OP ⭐ 19y

tebrikederim.com Cool

Hacım gücüm yetse dünden razıyım lvl 65 daha bide nukerim 😊 isuda ölmem işten bile deil
N

tebrikederim.com Cool

Hacım gücüm yetse dünden razıyım lvl 65 daha bide nukerim 😊 isuda ölmem işten bile deil

sizin gibilerden bize kalmıyo işte tg bile kesemedim 80 lw nuker 2 kere vuruyo ölüyo zaten
D
DarkHero OP ⭐ 19y

tebrikederim.com Cool

sizin gibilerden bize kalmıyo işte tg bile kesemedim 80 lw nuker 2 kere vuruyo ölüyo zaten

Persiada olsan kesersin geçende 17 lvl adam tg kesti
R
RyuKenJin ⭐ 19y

baba aşmışsın sen ne diyeyim alnından öpüyorum bende günde 3 kere kesmiştim Cool

bende 1 gunde 3 kere elımden kacırdım artık 3 gunu dusnme Very Happy Mr. Green

ama o zamanlar eziqlık donemlerımdı sımdı hayatta kacırmam Very Happy
M
murathep ⭐ 19y
arkadaşım tebrıkler ben daa bır tane bıle kesemedım
P
Pennywise ⭐ 19y
tebrikler,benimde hedefim yarkan daha hiç kesmedim lvl 76 bladerımı kesemeden sattım şuanda lvl 78 nukerim var busefer elimden kaçamıcak Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

tebrikler,benimde hedefim yarkan daha hiç kesmedim lvl 76 bladerımı kesemeden sattım şuanda lvl 78 nukerim var busefer elimden kaçamıcak Very Happy

ehehehee bilmem mi o NoWayOut gecelerini her gece 03:00da yatardık arenaya oy oyyy Twisted Evil

eskilerden kesitler :

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.
P
Pennywise ⭐ 19y

ehehehee bilmem mi o NoWayOut gecelerini her gece 03:00da yatardık arenaya oy oyyy Twisted Evil

eskilerden kesitler :

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

offf ne güzel günlerdi yaw özledim kendi charım Clown u valla Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hacım kim özlemez be ne show yapardık alemler bilirdi bizi unionlar davet üstüne davet ederdi yolumuzda ilerlerdik önümüze geleni keserek hele o globallerimiz NoWayOut Rulezzz ^_~
P
Pennywise ⭐ 19y

hacım kim özlemez be ne show yapardık alemler bilirdi bizi unionlar davet üstüne davet ederdi yolumuzda ilerlerdik önümüze geleni keserek hele o globallerimiz NoWayOut Rulezzz ^_~

hele bi toplanalım gene aynı olur çok mu farklı olacakki Very Happy senle talhayı yollucam önden tank olarak yarkana, nuke üstüne nuke ahahahahah
R
RyuKenJin ⭐ 19y
eger bırlıkte char acarsanız seerver ı soleyın bende gelıyım bakalım nasılmıs sızınle vakıt geçırmek ... Zamanında redsea de new order guıldınde geçırdım ama bı s.a yazıodum 1:30 saat sonra cevap gelıordu...
ama sanırım sıızn aranızda yardımlasma felan guseldır neyse benı de cagırın da gorelım ıste Twisted Evil
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
senin o asil hareketini yapamayacaksa o chardan ne hayır gelir hacım sen savaşçısın seni bozar öyle uzaktan saldırmak Shocked Twisted Evil
P
Pennywise ⭐ 19y

eger bırlıkte char acarsanız seerver ı soleyın bende gelıyım bakalım nasılmıs sızınle vakıt geçırmek ... Zamanında redsea de new order guıldınde geçırdım ama bı s.a yazıodum 1:30 saat sonra cevap gelıordu...
ama sanırım sıızn aranızda yardımlasma felan guseldır neyse benı de cagırın da gorelım ıste Twisted Evil

pacific 4ever Wink
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

biz anlatılmaz yaşanırız girdiğimiz her server bizi bilir bizi tanır sitede ki NoWayOut üyelerinin hal ve hareketinden bizim nasıl olduğumuzu sen düşün artık.

agh aghhh anlatasım var ama gereği yok özledim be surgeon-avril-extra-gony-bosp-clown-heretic-last ve daha nicklerini yazmadıklarım...
R
RyuKenJin ⭐ 19y
ıyı bı daha kı server da bende olurum aranıza alırsanız tabı...
insallah sıze uyum salarım
F
fethi ⭐ 19y
extraloob resımdekı charın hp ve mp si cok düşük eskikmi vardı sette..75 lvl de 14k küsür hp ve 4 k küsür mp var cok az degilmi??benım 73 lvlde 16 k hp ve 6 k mp var...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

extraloob resımdekı charın hp ve mp si cok düşük eskikmi vardı sette..75 lvl de 14k küsür hp ve 4 k küsür mp var cok az degilmi??benım 73 lvlde 16 k hp ve 6 k mp var...

charım nerede kimlerin elinde bilemiyorum ama zannımca palmiyemin altında pembe tangasını giyip g-string giymiş hatununu bekliyordur bu yüzden bir nevi çıplak olabilir Twisted Evil

haa bir de tospanın birisi +5 full glavie imi +6 dan +1 e çekmiş +7 fanatiği olduğumu bildiğinden süprisss yapacaktı iştee wahhh garibim Laughing Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: