Ufck OP ⭐ 16y 12 yil once #1 Son yıllarda bize unutturulmaya çalışan ve milli bayramlarımızdan soğutmaya çalışanlar olsada 19 MAYISIMIZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR. [F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
D doomsday_933 ⭐ 18y 12 yil once #2 "Bütün ümidim GENÇLİKTEDİR!"Mustafa Kemal ATATÜRK 19 Mayıs Kutlu Olsun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Slim Shady ⭐ 14y 12 yil once #3 Tüm gençlerin ve kendini genç hissedenlerin bayramı kutlu olsun. 😊Edit: @Ufck unutturmayı başarmışlar bence sabah 6da kalktım güzelce giyindim hazırlandım okula gittim 800 kişilik okuldan 5 kişi gelmişti. Bence daha ötesi olamaz. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 12 yil once #4 Unutulan bu bayram hepimize kutlu olsun. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil