Super ⭐ 13y 12 yil once #61 Hadi aranızda toplayıp bir SLS AMG alın bana haberim yokmuş gibi ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 12 yil once #62 Sls amg çok karizma araba fakat vergisi de süpermiş motoru da lıkır lıkır içiyormuş kaskosunu düşünemiyorum o yüzden sana bi sls amg alsak trafiğe çıkabilecek kadar paran olduğunu sanmıyorum 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MatthewMitchell OP ⭐ 19y 12 yil once (düzenlendi) #63 ayranım yok içmeye tahteravanla giderim …[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile Hello world TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Super ⭐ 13y 12 yil once #64 Ya siz alın bana gerisini vallaha ben hallederim evi arabayı satar kiraya çıkarım 1 sene gezerim kim ölee kim kala zaten 🕵️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MatthewMitchell OP ⭐ 19y 12 yil once (düzenlendi) #65 Bu mesaj Herotica rumuzlu uyeden alinti yapildiYa siz alın bana gerisini vallaha ben hallederim evi arabayı satar kiraya çıkarım 1 sene gezerim kim ölee kim kala zaten 🕵️bekle bakalım akşama sana bir sürprizim olacak buralarda ol 😁[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile Hello world TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 12 yil once #66 Pulsefire amg yolladım hayrını gör kardeşim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Super ⭐ 13y 12 yil once #67 Canlarım benim 😘 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rebellen ⭐ 17y 12 yil once #68 Amg çok sarmadı ya arkayı çok salıyor 458 italia yı daha çok beğendim kontrollü bırakıyor ve daha atik 😎 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil