1.__evet arkadaşlar sitemizde yaşı çok küçük olan kardeşlerimiz var veya büyük yaşta abilerimiz hangi üyenin kaç yaşında olduğunu veya bir sağlık sorunu olduğunu bilemeyiz..
2.__sitede sayısı azda olsa bayan arkadaşlar var, forumda küfür, çok açık resim veya imalı laf,resim koyulmaması,
işte bu 2 konuda yapacaklarınız eğer mesajınız cinsellik içeriyorsa mutlaka +18 yazısı
korku içeriyorsa mutlaka korku içeriklidir diye uyarı yazısı yazınız..
bu mesajdan sonra +18 veya korku içerikli mesajlarda uyarı yapılmazsa mesajlarınız silinecektir...
extraloob.com Forum Yönetimi
+18 & Korku içerikli mesajlar
· 47 Yanıt · 20K görüntüleme 0 okuyor
47 Yanıt
valla çok haklısın ii olmuş böle dediğin extrabeer
NiC3 extraokk
Evet çok güzel bir konuya değinmişsin ellerine sağlık.Bu konu gerçekten önemli bayan üyeler olsun yaşı küçük kardeşlerimizin olsun ruh sağlıklarının bozulmaması için açtığınız topiclerde +18 veya korku içerikli diyerek bi not düşün.Bunun yararı olacaktır en azından bayanlar için.
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
süper oldu böyle... extraokk
_
_TaZMaNiA_
⭐ 19y
harikasın...önemli bir konuydu...
Ewt ben Tam Destek Weriyorum BU KONUYA.. !
S
SeLiN_AyDiN
⭐ 19y
tşkkrlr
super dusunmussun
Çok yerinde bi karar. Hatta hiç bu başlıklar açılmasa daha iyi ama tutamıyo arkadaşlar kendini.. kahvekeyfi
Çok yerinde bi karar. Hatta hiç bu başlıklar açılmasa daha iyi ama tutamıyo arkadaşlar kendini.. kahvekeyfi
yanış anlama kardes ama senin imzayada bi +18 yakısır:D
yanış anlama kardes ama senin imzayada bi +18 yakısır:D
kapak mı deniyo bu olaya? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
yoooo ben içimden öle gecirerek sölemedim
imzada sansür var ama extraokk
Benim imzamda cinsellik algılayabiliyorsanız, ne diyim artık. Çizgi film izleyerek yapın.
Benim imzamda cinsellik algılayabiliyorsanız, ne diyim artık. Çizgi film izleyerek yapın.
şaka olarak söyledimizi anlamadıysan sana dicek sözüm yok
R
Rock'nRolla
⭐ 19y
ewt bu konu ii bazen yazmayanlar oluyor ama !!! ama bne sizin sayenizde o tür korkulara girmiyorum ilk önce yorumları okuyorum:d en iiside bu oluyor ama cinsellkler beni cezbediyo hemen tıklıyom Embarassed
Bu tür konularda +18 veya +16 kullanılırsa topic başlıklarında bir sorun kalacağını sanmıyorum tabni bu benim fikrim..
herkezin yaşını bilemeyiz +18 de yazsan o tıklar diye düşünüyorum Confused
_
__Thieves__
⭐ 19y
herkezin yaşını bilemeyiz +18 de yazsan o tıklar diye düşünüyorum Confused
haklısın ama bız genede önlemımızı alalım demı kahvekeyfi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap