S Spiritualized ⭐ 17y 16 yil once #21 Haydardümen4ever 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BaSoryong ⭐ 18y 16 yil once #22 yıkıldım acıyorum bu mıllete TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DemonBoy OP ⭐ 18y 16 yil once #23 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q QuoteLife ⭐ 17y 16 yil once #24 xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R ReLaX_35 ⭐ 17y 16 yil once #25 Gerızekalı 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata ⭐ 17y 16 yil once #26 Ahahahahahahaha 😁 Süper !:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WeAre ⭐ 19y 16 yil once #27 bu adam onları çaya karştırıp içiyordurda.Küp şeker niyetine.(Şifa niyetine 😁 ) 😈 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
orhanow ⭐ 18y 16 yil once #28 Soruda cevapda süper xD hahaha TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B bloodsport ⭐ 17y 16 yil once #29 Ben bi tane okudum dio kihocam benim karım neden zevk almıyor? 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil