18- Yas Grubu Atındaki Kayıtlı Uyelerimize Her Konuda Ağabeylik Yapacak Yeni Rank Sistemi Düzenlemesi İyi Olur...
18-
· 17 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Şu ana kadar gördüğüm en saçma fikir desem alınırmısın ? 😁
saçma değil ne gibi konularda yardım etcekler ve kim uğraşcak ?
Mesela 11 yasında Bir Cocuk Foruma Üye Oldu ve Ergenlik Cagı Hakkında Bilgi Edinmek İstiyor Bu Arada Hemen Bu Ağabeyler Devereye Giriyor...
Sonra 16 yasındaki bir cocugun matematik yazılı var . ve birsey anlamıyor hemen Ağabey Msn de Veya Baska Bir Yerde Hemen Bildiği Kadarını Anlatıcak...
Hemde BU Sekilde Olursa Sitemize Prestij Üstüne Prestij Katar.
Kim İlgilenir Kısmına Gelince Ben Seve Seve İlgilenirim Ekibi Kurarım Yardıma Baslarız
Mesela 11 yasında Bir Cocuk Foruma Üye Oldu ve Ergenlik Cagı Hakkında Bilgi Edinmek İstiyor Bu Arada Hemen Bu Ağabeyler Devereye Giriyor...
Sonra 16 yasındaki bir cocugun matematik yazılı var . ve birsey anlamıyor hemen Ağabey Msn de Veya Baska Bir Yerde Hemen Bildiği Kadarını Anlatıcak...
Hemde BU Sekilde Olursa Sitemize Prestij Üstüne Prestij Katar.
Kim İlgilenir Kısmına Gelince Ben Seve Seve İlgilenirim Ekibi Kurarım Yardıma Baslarız
hiç fena olmaz 😊
banada çok saçma geldi
banada çok saçma geldi
Sana Sacma Gelebilir Ama Birinin O Cocuklara İyi Örnek Olması Lazım...
hepimiz biribirimize örnek olmak yol göstermek için buradayız zati 😎
Ehehehehe Kendi Abimizi Seçebilicekmiyiz? 😁
Çok Merak Ettim WithNoFear Yaş Kaç?
Valla ben o zamanlar herseyi abilerimden ogrenmistim,ve inanıyorumki herkesin mahallede,sokakta,sitede bi abisi vardır bole.Boy abdestini ögrenmek isteyen gençler gelsin ben anlatırım 😎
Çok Merak Ettim WithNoFear Yaş Kaç?
24
😁 😁 😁 😁
bencede biraz saçma bir fikir ?!!!!!!...
Sadece Fikirdi...
Valla ben o zamanlar herseyi abilerimden ogrenmistim,ve inanıyorumki herkesin mahallede,sokakta,sitede bi abisi vardır bole.Boy abdestini ögrenmek isteyen gençler gelsin ben anlatırım 😎
😁 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap