Icerige atla
Extraloob

18-20 TL ye nasıl kız arkadaşımı etkileyen ve doyuran süper

· 32 Yanıt · 6.0K görüntüleme
C
CaptainCoCo OP ⭐ 19y
Bir yemek yaparım ?
Yerlerinizi alın beyler resimler geliyor birazdan

Beyler patateslerin resmini çekmeyi unuttum 😄 2-3 tane orta boy patatesi kare kare doğrayıp haşlayın okadar 😄

Edit: Evet resimler geldi beyler bunu özenerek yapın baştan savmayın cidden tam ayar lazım başlıyorum.

Efenim öncelikle 13.50 tl ye gidip but alıyoruz 8-10 tane oluyor içinde biz davar olmadığımız için 2 kişilik pişireceğiz dilerseniz açık olarakda alabilirsiniz.

Bıçakla derin yarıklar attıktan sonra fazla kesmeden davarlığın lüzumu yok baharatlarımızı alıyoruz.

Efenim baharatlardan sonra tavuğumuz şu hale gelecek.

Sonra güzelce harmanlayacağız.

Kenarlarına güzelce 4 tane biber koyuyoruz.(Tepsi metal olacak kesinlikle öyle fırın torbası felan kullanmayın en son göreceksiniz sebebini)

Tavukları fırına attıktan sonra (240-260 derece arası) bi yandan kaşar rendeliyoruz.

Kaşarı rendeledik hemen küçük bi sos tavasına biber salçası -kekik atıp biraz su ekleyip karıştırıyoruz.(davar gibi tencerye koymayın sosu)

İlk 15 dakika böyle olucak ve hemen biberleri çeviricez bi tarafı yanmasın diye.Tavukları sakın çevirmeyin

Davar gibi somun ekmekle yenmeyecek heralde bu kız arkadaşınızın yanında ? Kepekli ekmek dilimliyoruz

Bu arada haşladığımız patatesleri süzdürüp içine tereyağı-kaşar atıp ezmeye başlıyoruz.

Kaşar sarkacak böyle fazla atmayın tavuğada atacağmız için.

Sos tavamızdaki sosumuzu pişiriyoruz.

Ekmekleri hafifce sosa batırıyoruz dikkat edin davar gibi ekmek basın demedim biraz

Evet tavuğumuz pişti şimdi üzerine kaşar atıyoruz.

Tekrar fırına sürüyoruz.(1-2 dakika kadar kaşar erimesi için.)

Ve biraz masayı süsleyerek servis ediyoruz afiyet olsun 😊

32 Yanıt
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Başlık biraz çelişiyor gibi 😄
C
CaptainCoCo OP ⭐ 19y
Bu mesaj The Godfather rumuzlu uyeden alinti yapildi
Başlık biraz çelişiyor gibi :D

hacım 18 i veren 20 yide verir 😄
C
CaptainCoCo OP ⭐ 19y
Evet konu iptal Hafıza kartını takmadan fotoğraf çekmez tabi makina.
C
CaptainCoCo OP ⭐ 19y
Değil resimleri buldum 😄
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Eh işte ama görseli yakalayamamışsın pek 😄
C
CaptainCoCo OP ⭐ 19y
Aynen yakalayacağım ama az kaldı 😄
Advance
Advance ⭐ 18y
Sucuk nesine yetmiyor

Son resme kadar sunumu nasıl yaptığını merak ediyordum, beklediğimden daha iyi bir sunum 😁
C
CaptainCoCo OP ⭐ 19y
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sucuk nesine yetmiyor

Son resme kadar sunumu nasıl yaptığını merak ediyordum, beklediğimden daha iyi bir sunum 😁

Maydanoz olsa sosa katıp ekmeklere öyle yapacaktım ama yoktu 😄
Maynard
Maynard ⭐ 14y
Vayy kaşarlı tauk fena 😁
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
O tavukları bi 5 dakika haşlasaydın kanı falan gider dahada yumuşak olurdu haliyle lezzetli artardı bence cool2:
C
CaptainCoCo OP ⭐ 19y
O tavukları bi 5 dakika haşlasaydın kanı falan gider dahada yumuşak olurdu haliyle lezzetli artardı bence cool2:

Hacım onuda düşündüm üzerine yoğurt-salça yapıp kızarmışmı yapsam dedim öyle fırında tavuk gibi oluyordu buda fırında tavuk ama bu tam ızgara gibi 😄
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj CaptainCoCo rumuzlu uyeden alinti yapildi

Hacım onuda düşündüm üzerine yoğurt-salça yapıp kızarmışmı yapsam dedim öyle fırında tavuk gibi oluyordu buda fırında tavuk ama bu tam ızgara gibi :D

Fırındada yapsan kızartmada yapsan haşlasan az bişey ayrı bir güzellik veriyor eğer haşlamıcaksan bile üstüne sıcak su gezdir biraz sonra gönder fırına
C
CaptainCoCo OP ⭐ 19y
Bu mesaj CaptainCoCo rumuzlu uyeden alinti yapildi

Hacım onuda düşündüm üzerine yoğurt-salça yapıp kızarmışmı yapsam dedim öyle fırında tavuk gibi oluyordu buda fırında tavuk ama bu tam ızgara gibi :D

Fırındada yapsan kızartmada yapsan haşlasan az bişey ayrı bir güzellik veriyor eğer haşlamıcaksan bile üstüne sıcak su gezdir biraz sonra gönder fırına

önerin için sağolasın hacım göz önünde bulunduracağım söylediklerini 😊
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Sen gel bize bi gün yaparım ben sana yanında soslu makarna ile birlikte 😄
Açken girdim başlığa girmez olaydım dahada acıktım. sadnessla1
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
20 TL'ye al bir kondom hem etkile hem doyur ne gerek var bu kadar kasmaya yemek bahane pompa şahane makara:

@Windy
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Ben bunca zamandır davar gibi yiyormuşum o zaman 😁
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Ahahahahaha 😄 'davar gibi' dedigin her tarifte gozlerimden yas geldi gulmekten, hala guluyorum 😄 ellerine saglik hacim da, masallah akiyorsun yahu. Yalniz yasarsan hic sikinti cekmezsin 🤘

[ Mesaj mobilden gonderildi BlackBerry ] mobile
Special thx to Flexi
C
CaptainCoCo OP ⭐ 19y
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ahahahahaha 😄 'davar gibi' dedigin her tarifte gozlerimden yas geldi gulmekten, hala guluyorum 😄 ellerine saglik hacim da, masallah akiyorsun yahu. Yalniz yasarsan hic sikinti cekmezsin 🤘

[ Mesaj mobilden gonderildi BlackBerry ] mobile

sağolasın hacım o davar espirisi tuttu baya ahaha üni olarak bolu-mengen veya akdeniz üniversitesi aşçılık bölümü gelirse daha neler yapıcam 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: