Maçı izleyen görmüştür belki. Maç için kendi görüşümü yazıyorum. Son pozisyonu bu yazımın dışında bırakarak söylüyorum bunu ki bence bu maç ayarlanmıştı. Dikkat ederseniz 2-0'dan sonra Fenerbahçe geri çekildi. ilk yarının son 15 dakikası ve ikinci yarının tamamında ne bir atak yaptı ne bir şut çekti doğru düzgün. Kaleye gitmek istemiyorduk sanki.-isteseydik yapardık bu kadar boktan bir oyun olamazdı- Sadece Galatasaray'ın gol atmasını bekledik. Oda oldu. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Gs'nin 2. golünde VOlkan kurtaracağı topa atlamadı. Ne şutlar kurtarmış Volkan'dan bahsediyoruz Elini biraz daha açsa kesecekti topu.. Faalan filan dünya kadar pozisyon var daha açıklayabileceğimiz. Şimdi çıkıp birileri lütfen "derbi de ne ayarı?" demesin. Biraz mantıklı düşününce o ilk 20dk'da ki Fenerbahçe ile sonrasındaki aynımıydı siz söyleyin. Hiç mi atak yapamazdı bir takım 70 dakika boyunca o 2 goldeki oyununa bakınca ? Zaten Aykut Hoca'nın ben ne yapmak istediğini anlamadım son 15 dakikada onu aldı onu çıkardı falan. Kimse de demedi ki ulan hoca nedir bu ziyanlık? Nasıl bir taktiktir bu. Neyse daha yazmak istemiyorum.
böyle düşünürsek arenadaki 3-1 maça da bakmak lazım.Aykut Kocaman'ın çıkardığı ilk 11 'gel beni yen' diyordu resmen