Icerige atla
Extraloob

17 Ağustos depreminin üzerinden 11 yıl geçti

· 50 Yanıt · 4.5K görüntüleme · Sayfa 3 / 3
Yanıtlar
S
Turkiyede hicbir bina dogru duzgun yapilmiyor bir ogrenci mimar olarak soyluyorum.Batakliga saglam olmuyan topraga 5 6 katli apartman yapiliyor bu dunyayin her yerinde yasaktir.Bir binayin temeli saglam olmasi icin metlerce derine iniliyor ama Turkiye bu yok 1 ayda 5 katli ev apartman hazir sonra deprem olunca deniz kumu gibi binalar yok oluyor.
L
Lrd ⭐ 17y
Evet o gece denizdeki o ışımayı görmüştüm.. Bilimciler fay hattı ışıması falan dediler ama kesinlikle değildi bu iştede ABD ve İsrailin bir parmağı var zaten DaddyCool arkadaşımızın belirttiği herşey ortadadır.. Allah kat ve kat belalarını versin çok merak ediyorum Binlerce kişiyi öldürdüler bunlar nasıl ölecekler ahirette ne yapacaklar ?
R
RiqueLme ⭐ 19y
@DaddyCool
özet gec bro ömrümü yer onu okumak
S
@DaddyCool

depremin nedeni abd israil demek istiyor.
M
Minotoche OP ⭐ 17y
google da olmasa açılmıcak bu konu

Bir Göztepe'linin unutmayacağı 2. olay 😉

edit konu dün açıldı 👍
D
dincer1959 ⭐ 17y
o vakit orada olanlara buyuk geçmiş olsun
R
RiqueLme ⭐ 19y
@DaddyCool

vay çakallar fck srael fck united states
S
@DaddyCool

vay çakallar fck srael fck united states

sadece teoriden ibaret yani fuck dedirtecek birsey yok.Biraz gelistirin su ingilizcenizi 😊 Fck mother sister den baska yok
M
Minotoche OP ⭐ 17y
Abd yerleştirmiştir oraya fay hatlarını ^^
L
Lrd ⭐ 17y
Fay hatlarını yerleştirmemişler... Mevcut fay hattı amerika üzerinden geçiyormuş bir bilimcini teorisini uygulamışlar burada fay hattını patlatmışlarki amerikaya uzanmasın diye.. İşin özeti bu..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: