Icerige atla
Extraloob

16 Eylül Salı saat 15.14

· 15 Yanıt · 1.1K görüntüleme
A
acunhann OP ⭐ 18y
Sro bakımdan çıktı ama hiç bakımdan çıkmış gibi bi hali yok lagdan göz gözü görmüyor herkeste aynı mı yoqsa benim int hızında mı bi problem var ...!
15 Yanıt
A
AsimToT ⭐ 19y
Ben Oyuna Giremiyorum C9 Veriyo Net Hızında Yavaslama Var TTnet Farkıyla Oyun Oynama Zevki Yasıyoruz Daha Ne İsityosun ^^
A
acunhann OP ⭐ 18y
Benim de şimdi 2. dc oldu ard arda dc yiyom
_
deli lag var kafayı yedirtir adama
A
acunhann OP ⭐ 18y
speedtest.ttnet.net.tr ben burdan bakıom 800 ün üzerinde net hızı eskisi gibi oyundan bence bu ^^
_
ben kablo net kullanıyorum bence ttnet le veye netle alakalı bi sorun degil silkroad sistemiyle ilgili bi sorun bu
A
acunhann OP ⭐ 18y
Bu lag int charlara kötü lag girdimi yatıor char yandık
A
AsimToT ⭐ 19y
Tamamda O Hız ı Ölçmüssün iyi Güzel Hangi Sitede Hangi Ülkeye karsı Ölctün ttnet in hız tesi yurd dışıyla alakası yok
S
Stephanos ⭐ 19y
İnternetin hızı yerlerde sürünüyor..oyunda lag felaket...YouTube video açılmıyor bu internet hızının yüzünden -.-"

-TTnet öldürmez,Süründürür
A
AsimToT ⭐ 19y
Ya Repidshare kadar Olamıyolar xD Gülerim ben bunlara Rapidshare kapasitesi 200gb Ttnet in 135 gb 😊
A
acunhann OP ⭐ 18y
Ben fikrimi değiştirdim oyundan deil bu mısırdan fransadan ispanyadan arkadaş var oyunda soruom oyun çok güzel şuan diolar 444 03 75 i arıom adamlar 1 saat beklemeye alıor sövcem az kaldı adamlara
A
acunhann OP ⭐ 18y
Lagdan kurtulanlar yazsında bizde oyuna girelim ^^
_
evet beyler bende lag geçti sıfır diyebilirim iyi kasmalar 👍
_
yine lag girdi dc oldum off kafayı yicem :evil:
B
BlueLight ⭐ 18y
Türk Saatine Göre Degil xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap