Sro bakımdan çıktı ama hiç bakımdan çıkmış gibi bi hali yok lagdan göz gözü görmüyor herkeste aynı mı yoqsa benim int hızında mı bi problem var ...!
16 Eylül Salı saat 15.14
· 15 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Ben Oyuna Giremiyorum C9 Veriyo Net Hızında Yavaslama Var TTnet Farkıyla Oyun Oynama Zevki Yasıyoruz Daha Ne İsityosun ^^
Benim de şimdi 2. dc oldu ard arda dc yiyom
_
__RebelTurk__
⭐ 19y
deli lag var kafayı yedirtir adama
speedtest.ttnet.net.tr ben burdan bakıom 800 ün üzerinde net hızı eskisi gibi oyundan bence bu ^^
_
__RebelTurk__
⭐ 19y
ben kablo net kullanıyorum bence ttnet le veye netle alakalı bi sorun degil silkroad sistemiyle ilgili bi sorun bu
Bu lag int charlara kötü lag girdimi yatıor char yandık
Tamamda O Hız ı Ölçmüssün iyi Güzel Hangi Sitede Hangi Ülkeye karsı Ölctün ttnet in hız tesi yurd dışıyla alakası yok
İnternetin hızı yerlerde sürünüyor..oyunda lag felaket...YouTube video açılmıyor bu internet hızının yüzünden -.-"
-TTnet öldürmez,Süründürür
-TTnet öldürmez,Süründürür
Ya Repidshare kadar Olamıyolar xD Gülerim ben bunlara Rapidshare kapasitesi 200gb Ttnet in 135 gb 😊
Ben fikrimi değiştirdim oyundan deil bu mısırdan fransadan ispanyadan arkadaş var oyunda soruom oyun çok güzel şuan diolar 444 03 75 i arıom adamlar 1 saat beklemeye alıor sövcem az kaldı adamlara
Lagdan kurtulanlar yazsında bizde oyuna girelim ^^
_
__RebelTurk__
⭐ 19y
evet beyler bende lag geçti sıfır diyebilirim iyi kasmalar 👍
_
__RebelTurk__
⭐ 19y
yine lag girdi dc oldum off kafayı yicem :evil:
Türk Saatine Göre Degil xD
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap