Icerige atla
Extraloob

159981238. Laptop Kasyıor Konum

· 11 Replies · 3.0K views
E
Bilen bilir daha öncede 2-3 tane böyle konu açmıştım dün aklıma yaşadığım bir olay geldi ve tak etti.

Şimdi 2 yıldır kullandığım bir laptopum var bundan 5-6 ay öncesine kadar herşey tıkırındaydı . 5 ay kadar önce laptopu açıkken yere düşürdüm (1 m. den) . Yerden aldığımda kapanmıştı . Açmaya çalıştığımda normal bir şekilde açıldı . Fakat o günden sonra oyunlarda atıyorum 5 sn. de 1 donmalar gerçekleşiyor (0.5sn -1sn arasında).
Sorunun kaynağını nasıl bulabilir ve çözebilirim ?

Bazen videolarda da bu sorunu yaşıyorum.

Harddisk benchmark sonucu :

Error scan :

Sorun kesin olarak harici disktemi sizce ?
11 Replies
A
bence sorun pc'nde virüs var. Geçenlerde aynısı bana da olmuştu görev yöneticisini aç işlemler'de aynı programdan 30-40 tane açıktır büyük ihtimal. Sağ tıklayıp işlem ağacını sonlandır diyecen bu programlara. Sonra sebep olan programı sileceksin. Bendeki adı vuuPc gibi birşeydi.
E
Düşürdükten sonra 2 kere format attım zaten virüs taramasınıda her ihtimale karşı geçen gün yaptım virüs bulmadı.
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
Advanced system care 6 kullan, bilgisayar performansını gözle görülür şekilde artırıyor.

Onda tam tarama yap, taramadan sonra 1 gün kullan. kullandıktan sonra tekrar yorum yazarmısın buraya
Herakross
E
Bu mesaj sytgkdmr rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advanced system care 6 kullan, bilgisayar performansını gözle görülür şekilde artırıyor.

Onda tam tarama yap, taramadan sonra 1 gün kullan. kullandıktan sonra tekrar yorum yazarmısın buraya

Ne yazık ki onuda denedim .
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj sytgkdmr rumuzlu uyeden alinti yapildi

Ne yazık ki onuda denedim .

harddiskten olabilir, aklıma başka bişey gelmiyor herşeyi denemişsin. harddiski değiştirip deneme ihtimalin varmı 😕
Herakross
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Ram olabilir erkan kartı olabilir anakart olabilir esneyip çatlamıştır devre yolları kopmuştur, slotundan çımıştır ve bir donanım görevini düzgün yerine getiremiyordur yani herşey olabilir. İçini açıp gözden geçirmek gerekir.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
Advance
Advance ⭐ 18y
Bilgisayarım yavaş çalışıyordu benim de, sonradan da sürekli mavi ekran verip kapanmaya başladı sonradan baktım ki anakartın üzerindeki 6 tane transistör şişmiş, patlamış.Anakartın üzerindekileri bir kontrol et derim.
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Adamın pcsi laptop, laptopu düşürmüş, üstelik transistörler şişmez.

Advance
Advance ⭐ 18y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi

Transistör demişim kondansatör disapprove
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi

Transistör demişim kondansatör disapprove

👍

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: