S Stephanos OP ⭐ 19y 18 yil once #1 Öncesive 40 sn sonra TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T Torquel ⭐ 19y 18 yil once #2 oha harbi 40sn mi surdu diycem?Helal alıstık ztn TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Stephanos OP ⭐ 19y 18 yil once #3 Abi 16- ile 18 k arası vuruyom ölsün artık Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green hmm TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeepdarK ⭐ 19y 18 yil once #4 ben 15 sn de kestim 30k 32k 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Narqotic ⭐ 19y 18 yil once #5 ooo helal bee... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Stephanos OP ⭐ 19y 18 yil once #6 saol Razz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O os1 ⭐ 19y 18 yil once #7 tebrikler senin ismi marsta bilmeyen yok Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SilenTT ⭐ 19y 18 yil once #8 kesio bu kereta Very Happy Very Happy uri de kesio artık eskiden oraya buraya cekıodu artık onuda yapmıo bnm friend listtedir kendisi 3 gun sonra guildine giricm Very Happy Very Happy artık darısı ısy ve lorda Very Happy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SilenTT ⭐ 19y 18 yil once #9 kac oldu uri 10u gecmemıstır Twisted Evil artık bızım ıcın tg die bi uniq yok Mr. Green adam hotanda beklese hotanda cıkcak namussuz tg Very Happy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SilenTT ⭐ 19y 18 yil once #10 biz tg cıkınca heycanlanıoz gorunce carpıntı yapıo kesınce kalp krızı gecırıoz adam normal mob keser gibi tg kesio popcorn Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O os1 ⭐ 19y 18 yil once #11 şans olması lazım yoksa olmuyor adamabaksana 15. tg sini kesiyor ben 54lükle bile 15 tane kesmedim Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil