vatan hainlerinin önderi, bebek katili, suratına bakılınca sövülebilinesi ve daha nice pislik sıfatlara sahip köpeğin yakalanış tarihidr.
Türkiyedeki hainler yıldönümlerinde sokaklara dökülür, esnafsa dükkanını kapatır, polise, sağa sola, masum insanlara zarar verirler.
15 şubat 1999
· 5 Replies · 1.4K views 0 reading
5 Replies
Öldükten sonra nasıl bir açıklama yapılacağı, ömrünü hapislerde geçirmeye mahkum bir kişiliksiz insan dışı varlık.
PS : Siyasetimsi bir konu bu ama bilmiyorum buda olması sorun olur mu ..
PS : Siyasetimsi bir konu bu ama bilmiyorum buda olması sorun olur mu ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
Mit'te görev yapan babamın dostunun oğlu var.
Onu helikopterle getirenlerden biri. Amerika'nın oyunlarına mahkum olduğumuzu o dostumuz sayesinde öğrenmiştim.
Onu helikopterle getirenlerden biri. Amerika'nın oyunlarına mahkum olduğumuzu o dostumuz sayesinde öğrenmiştim.
Yakalandığı an işinin bitirilmesi gerektiğini düşündüğüm insan dışı varlığın yakalandığı gün.
O günkü tv haberleri aklımdadır, evde bir bayram havasıdır. Üzerinden 11 yıl geçmesine rağmen bir kazaya kurban gitmemesine üzülmüşümdür. Haydi hayırlısıdır.
Log in to write a reply.
Log InBenzer Konular
YıLdızSro 14 15 dg coin Sistem 20 Şubat Cumartesı Gunu 22:00 da Açılıyor 15-16 Şubat Sistem Kuponu SILKROAD ONLINE 15 ŞUBAT 2011 UPDATE İÇERİĞİ VE DETAYLARI ❌ PATOS-KO.NET ❌ ▌ SERVER İS ONLİNE ▌CSW KAZANAN CLANA 50K + 5K NP HEDİYE !! ▌ OFFICAL 15 ŞUBAT CUMARTESİ ▌ Liberty Silkroad Online | 90 CAP | CH | Job Base | 15 ŞUBAT AÇILIŞ |