paraya bakkkkkk
- Resim Silinmiş.
1.5 milyar 0_o
· 49 Yanıt · 5.4K görüntüleme 0 okuyor
49 Yanıt
P
Poker Face
⭐ 19y
ohaa be
çüşünüz 😄
T
TitusPullo
⭐ 19y
Guild bankamızda 3.5m biriktiğini hatırlıyorum zamanında. Nerde o eski günler püff hatırladıkca duygulanıyorum. 5 arkadaş persia serverını persillemiştik ^.^
1.5 milyar değil o 1.5 trilyon falan sayamadim 😈 =)
yere attığı resim var onuda bulursam koyacam baya karıştı resimler 😁
1.2b gördüm kasada ancak bu kadar para olmasın daha iyi çünkü dayanamayıp yiyorsun hazıra dağ dayanmıyor 😜
1.2b gördüm kasada ancak bu kadar para olmasın daha iyi çünkü dayanamayıp yiyorsun hazıra dağ dayanmıyor :P
Aynen öyle, bitiyor para..
Ben de Neptune'de 900m falan kasmıştım, 300m'u charı sattığım zaman adama verdim, 100m öyle gitti geriye kalan 500m'u da çalındı ayrıca. 😐
B
Black Rain
⭐ 19y
PS bence 😉
1.2b gördüm kasada ancak bu kadar para olmasın daha iyi çünkü dayanamayıp yiyorsun hazıra dağ dayanmıyor :P
haahah 😈
PS bence ;)
gel göstereyim o zaman
P
POTATOHEAD
⭐ 18y
bende pacific de 2 bil gold kastıgımı bilirim 😞
Nasıl kastınız okadar parayı en 2 tane sun item parası
24 saat stall charı, stone işindeki deli para ve al sat al sat.
L
leonsculls
⭐ 19y
cok basit bir yuntemı var leveltr ye giriyosun yukarda reklamların yanında var 200mil 100ytl 😄 bu islemi 7 ve 1 tane 100m alıyosunuz 1b.500m nız oluyo 😄 751ytl guzden cıkarmanız lyazım unce :D:D:D
cok basit bir yuntemı var leveltr ye giriyosun yukarda reklamların yanında var 200mil 100ytl 😄 bu islemi 7 ve 1 tane 100m alıyosunuz 1b.500m nız oluyo 😄 751ytl guzden cıkarmanız lyazım unce :D:D:D
😁 😁
P
POTATOHEAD
⭐ 18y
dur hacım herkeze söleme 😁
dur hacım herkeze söleme 😁
😁 😁
1 günde biticek kadar az bi miktar [Gold miktarı az değil 1 günde çarçur etmek için az ]
Nesine inanamıyonuz be uğraşılırsa kolay elde edilebilecek bi gold..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap