80 Gap ile farm yapan artık Very Happy Ters farm :> Jangan'dan çıkış yap kimse görmez orda seni.
15 lv pk lütfen yardımmm
· 30 Replies · 2.7K views 0 reading · Page 2 / 2
Replies
80 Gap ile farm yapan artık Very Happy Ters farm :> Jangan'dan çıkış yap kimse görmez orda seni.
jangana ışınlanması lazım önce Very Happy PK iken olmaz
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Jangan dan ne kadar uzaksan o kadar az şansın var Very Happy . Eğer mob kesmeyi düşünürsen "Weasle" lar vazegçilmez. Lakin kurt şart. Sakın giderken arkana bakma. Bazıları peşini bırakmayacaktır. Hiç takma. (Adam beni earthlerden, tigerlara kadar kovaladı bi ara) Mr. Green . Gerisi sana kalmış
bidahasına silkroad genel bölümüne aç mucX
BEN CE HIZLI KOŞMA İXİRİ AL VE ARKANA BAKMADAN KOŞ JANGAN ÇİN TOB EN İİ YERMİŞ BENDE CAPELİ Bİ ARKN OLURSA DAHA İİ OLUR
heuheuıheuheuheuheuheuheuehuehueheuheueh Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Korkma arkadasım fazla dusmessin benım arkadas char hacklemıstı(seref.) 200k pk yaptı sonra pk lıgı gecırdı char 56 lvl a dustu
al gotur jangana orda canavar kes itemleri cıkar bi silah al eline en ozak noktaya git orda canavar kes benim char kasarken basıma 3 kere bot yüzünden geldi 74 lwl deiken 73 düstüm en fazla
En iyi iş moob kesmen.80 lvl sağlamda charın varsa full str gibi kimse bişey yapamaz zaten aheste aheste kesersin Cool
ilginiz için herkese teşekkür ederim...
Log in to write a reply.
Log In