Icerige atla
Extraloob

15 lv pk lütfen yardımmm

· 30 Replies · 2.7K views · Page 2 / 2
Replies
M
mavialize ⭐ 19y
80 Gap ile farm yapan artık Very Happy Ters farm :> Jangan'dan çıkış yap kimse görmez orda seni.
M
Macro ⭐ 19y

80 Gap ile farm yapan artık Very Happy Ters farm :> Jangan'dan çıkış yap kimse görmez orda seni.

jangana ışınlanması lazım önce Very Happy PK iken olmaz
I
Jangan dan ne kadar uzaksan o kadar az şansın var Very Happy . Eğer mob kesmeyi düşünürsen "Weasle" lar vazegçilmez. Lakin kurt şart. Sakın giderken arkana bakma. Bazıları peşini bırakmayacaktır. Hiç takma. (Adam beni earthlerden, tigerlara kadar kovaladı bi ara) Mr. Green . Gerisi sana kalmış
M
Macro ⭐ 19y
bidahasına silkroad genel bölümüne aç mucX
H
hayabusa_ ⭐ 19y
BEN CE HIZLI KOŞMA İXİRİ AL VE ARKANA BAKMADAN KOŞ JANGAN ÇİN TOB EN İİ YERMİŞ BENDE CAPELİ Bİ ARKN OLURSA DAHA İİ OLUR
K
Kanya ⭐ 18y
heuheuıheuheuheuheuheuheuehuehueheuheueh Mr. Green Mr. Green Mr. Green
W
WildKing ⭐ 19y
Korkma arkadasım fazla dusmessin benım arkadas char hacklemıstı(seref.) 200k pk yaptı sonra pk lıgı gecırdı char 56 lvl a dustu
S
Sparky ⭐ 19y
al gotur jangana orda canavar kes itemleri cıkar bi silah al eline en ozak noktaya git orda canavar kes benim char kasarken basıma 3 kere bot yüzünden geldi 74 lwl deiken 73 düstüm en fazla
M
mehmet125 ⭐ 19y
En iyi iş moob kesmen.80 lvl sağlamda charın varsa full str gibi kimse bişey yapamaz zaten aheste aheste kesersin Cool
F
firewolf92 OP ⭐ 19y
ilginiz için herkese teşekkür ederim...

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: