Icerige atla
Extraloob

~15 Eylül 2009 Salı Update Bilgileri~

· 96 Yanıt · 12K görüntüleme · Sayfa 4 / 5
Yanıtlar
T
TuRKs41 ⭐ 18y
Sonunda
S
Stres ⭐ 18y
bu so-ok bişey verdi str 5 int 5 veriyor yeni event bumu yoksa bu fanus denilen seyler teselli armaganimi :D
H
hacker790 ⭐ 17y
niye millet giriyo biz giremiyoz yaaaaaaa
M
mentino ⭐ 19y
alibaba seallerden haber varmı sun falen verilmişmi?
H
hacker790 ⭐ 17y
OLEY BEEEEEEEEEEEEEEE UPTADE EDİYOR.
S
SnorLax ⭐ 17y
ByLer Lütfen Bakın Bi Yardım... Troyda Bulunan Hesabıma griorum Char yok :S Ve Dc gibi bşy gelio ltfen bu ne yardımm
H
hacker790 ⭐ 17y
yeni loader n e zaman gelir
D
djex ⭐ 19y
arkadaşlar srobot çalışırmı şimdi
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
ByLer Lütfen Bakın Bi Yardım... Troyda Bulunan Hesabıma griorum Char yok :S Ve Dc gibi bşy gelio ltfen bu ne yardımm

Çık gir birkaç kez, korkma char silinmemiştir.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Sonunda update etmeye başladı. ^^ Bakın arkadaşlar; bende sizin gibi hata alıyordum ve durmadan deniyordum. Dikkat ederseniz konuda bir tek mesajım yok " Update etmiyor, hata veryor, pff " vs. gibi. Lütfen biraz sabredin. En sonunda update olacaktır.
S
SnorLax ⭐ 17y

Çık gir birkaç kez, korkma char silinmemiştir.

Kardes denedim kac kere oLmuo :S Romata Loader diye bşy varya onu ykledkten snra oldu:S:S
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Ya bak bu kadar heyecanlanma, kaç leveldı charın?
H
hacker790 ⭐ 17y
bir ibişey desin yeni laoder ne zaman gelir
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Arkadaşlar update edilmiş sro_client.exe'yi upload ediyorum, birazdan topic açacağım. ^^
S
SnorLax ⭐ 17y
82 Wizard :S
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
JoyMax her şeyi yapar ama milletin charını b*k yere silmez, merak etme. Şu hata falan düzelsin geçer senin sorun.
S
SnorLax ⭐ 17y
inş. kardsm saol 😊
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
np. ^^
H
hacker790 ⭐ 17y
JoyMax her şeyi yapar ama milletin charını b*k yere silmez, merak etme. Şu hata falan düzelsin geçer senin sorun.

ya kardeş yeni loader ne zaman gelcek bana bir söyler misin

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: