Sonunda
~15 Eylül 2009 Salı Update Bilgileri~
· 96 Yanıt · 12K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 4 / 5
Yanıtlar
bu so-ok bişey verdi str 5 int 5 veriyor yeni event bumu yoksa bu fanus denilen seyler teselli armaganimi :D
niye millet giriyo biz giremiyoz yaaaaaaa
alibaba seallerden haber varmı sun falen verilmişmi?
OLEY BEEEEEEEEEEEEEEE UPTADE EDİYOR.
ByLer Lütfen Bakın Bi Yardım... Troyda Bulunan Hesabıma griorum Char yok :S Ve Dc gibi bşy gelio ltfen bu ne yardımm
yeni loader n e zaman gelir
arkadaşlar srobot çalışırmı şimdi
ByLer Lütfen Bakın Bi Yardım... Troyda Bulunan Hesabıma griorum Char yok :S Ve Dc gibi bşy gelio ltfen bu ne yardımm
Çık gir birkaç kez, korkma char silinmemiştir.
Sonunda update etmeye başladı. ^^ Bakın arkadaşlar; bende sizin gibi hata alıyordum ve durmadan deniyordum. Dikkat ederseniz konuda bir tek mesajım yok " Update etmiyor, hata veryor, pff " vs. gibi. Lütfen biraz sabredin. En sonunda update olacaktır.
Çık gir birkaç kez, korkma char silinmemiştir.
Kardes denedim kac kere oLmuo :S Romata Loader diye bşy varya onu ykledkten snra oldu:S:S
Ya bak bu kadar heyecanlanma, kaç leveldı charın?
bir ibişey desin yeni laoder ne zaman gelir
Arkadaşlar update edilmiş sro_client.exe'yi upload ediyorum, birazdan topic açacağım. ^^
82 Wizard :S
JoyMax her şeyi yapar ama milletin charını b*k yere silmez, merak etme. Şu hata falan düzelsin geçer senin sorun.
inş. kardsm saol 😊
np. ^^
JoyMax her şeyi yapar ama milletin charını b*k yere silmez, merak etme. Şu hata falan düzelsin geçer senin sorun.
ya kardeş yeni loader ne zaman gelcek bana bir söyler misin
Client; viewtopic.php?f=11&t=155022
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap