15 Dg. silahları görüyoruz fakat aranızda 15 Dg. CH&EU ( Armor, Pro, Garment) item resimine sahip olan var mı? (isro)
15 Dg. Armor görünümleri
· 14 Yanıt · 4.8K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Whymach1ne
⭐ 8y

RanstaMonsta
⭐ 10y
sromania daral:

Whymach1ne
⭐ 8y
sromania daral:server ve files on numara fakat akıl yoksunu 2 gm yüzünden hayal kırıklığı. 💀 yada çok büyük bir proje üstünde çalışıyolar 🙄

RanstaMonsta
⭐ 10y
server ve files on numara fakat akıl yoksunu 2 gm yüzünden hayal kırıklığı. 💀 yada çok büyük bir proje üstünde çalışıyolar 🙄
2 yıl önce konuşuyordum gm ile o sıralar ilgileniyordu oyunla fakat adam ot bağımlısı dünya umrunda değil saldı her şeyi.

vsroeditor.com
⭐ 16y
Videonun kalitesine, editine, ortama dikkat ettiniz mi?
Resmen profluk akıyor anasını satayım, film tadında, çekirdek al izle.
Resmen profluk akıyor anasını satayım, film tadında, çekirdek al izle.
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.2 yıl önce konuşuyordum gm ile o sıralar ilgileniyordu oyunla fakat adam ot bağımlısı dünya umrunda değil saldı her şeyi.
Ah şu edit işlerini çözebilsem birde sağlam sunucu firması buldun mu mükemmel oyun çıkar ortaya. Emek ve eğlence 😊

Ah şu edit işlerini çözebilsem birde sağlam sunucu firması buldun mu mükemmel oyun çıkar ortaya. Emek ve eğlence :)
edit kısmı çok basit biraz kendine zaman vereceksin o kadar. Öğrenmeye başlayabilirsin
vsroeditor.com
⭐ 16y
edit kısmı çok basit biraz kendine zaman vereceksin o kadar. Öğrenmeye başlayabilirsin
Göründüğü ve bilindiği kadar basit değil malesef.
Hazır olanı eklemek basit evet ama hazır olanında 1 harf hatası varsa o zaman patlıyorsun.
Tabi ki öğrenmek için zaman ayırıp üstüne yoğunlaşırsa öğrenir ve basit gelir.
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb. JCarlsberg
⭐ 19y
edit kısmı çok basit
💀
💀
summer7:
tamam; C# kodlama kitabı alsın sonra Visual Studio programına da baksın biraz,
Hazır bu arada eli değmişken Bilgisayar programcılığı için üniversiteye kayıtta yaptırsın. O zaman belki öğrenir eekd1
Hazır bu arada eli değmişken Bilgisayar programcılığı için üniversiteye kayıtta yaptırsın. O zaman belki öğrenir eekd1
vsroeditor.com
⭐ 16y
@Excl bazen forumda çok boş yapıyorsun bence.
Trol olabilirsin ama emeğe saygın olması gerektiğini düşünüyorum.
Editörlük işlerini kimse anne karnında öğrenmedi lakin editörlük dediğin de kopyala yapıştır değildir.
Senin basit dediğin konular kopyala-yapıştır yapan ve kendini bu şekilde editör sanan kişilere denir.
Trol olabilirsin ama emeğe saygın olması gerektiğini düşünüyorum.
Editörlük işlerini kimse anne karnında öğrenmedi lakin editörlük dediğin de kopyala yapıştır değildir.
Senin basit dediğin konular kopyala-yapıştır yapan ve kendini bu şekilde editör sanan kişilere denir.
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.@Excl bazen forumda çok boş yapıyorsun bence.
Trol olabilirsin.
Ben öyle biri değilim hiç bir zamanda dememişim demesinlerde..
Boş geliyorsa da bunları kullan, kırmızı olan en sağ üst köşede yada ne bileyim Backspace felan bas

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
WTS 14 DG LEGEND +3+5 LİGHT ARMOR MALE SET 15LEGEGEND+7 STAFF 15 RARE SHİELD 15 DG MAGİC+3 CLEAN WEP Wts 15 dg +5 eu heaw armor set 14 - 15 DG Two Handed Sword ve Light Armor Lazım Wts 15 dg legend +8 clean Çin weapon 15 dg legend +7 clean eu weapon 15 dg legend +7 clean Çin weapon wts s dewil male 15 dg legend clean çın itemler WTB 15 dg +7 üzeri STAFF ve WTT 13 dg ROBE +7 SET FB > 15 dg ROBE +7 SET